Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC JR THE BEST
LOOP Tactiek siiiiuuuuuu!
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.1 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Olarte rent richting de bal. Martagón onderschept slim de pass. Martagón passt de bal in één keer door. Kufel rent richting de bal. Kufel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Martagón onderschept slim de pass. Martagón geeft een lange en hoge pass. Barrios kopt de bal weg. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:1

7e minuut.
Kufel kopt de bal weg. Barrios is nu in balbezit. Primera onderschept slim de pass. Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kufel rent richting de bal. Kufel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:2

12e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Primera met een harde bal richting middenveld. Háda kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufel is nu in balbezit. Kufel probeert naar een medespeler te passen. Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:3

16e minuut.
Simovski is nu in balbezit. Simovski geeft een hoge lob. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. Echeverria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:4

31e minuut.
Vallenilla rent richting de bal. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu speelt de bal door. Klungelig pakt Kufel de bal. Kufel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Olarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olarte krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Vallenilla rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Kufel is nu in balbezit. Kufel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Barrios rent richting de bal. Kufel rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel is nu in balbezit. Kufel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kufel is nu in balbezit. Vallenilla is nu in balbezit. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:5

44e minuut.
Háda onderschept slim de pass. Háda passt de bal in één keer door. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:6

45e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Háda de bal. Háda geeft een lange en hoge pass. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:7

45e minuut.
Cizmă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 77%, JR THE BEST 23%.
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:7

49e minuut.
Háda rent richting de bal. Háda geeft de bal voor. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Echeverria met een harde bal richting middenveld. Aristigueta kopt de bal weg. Russo geeft een lange en hoge pass. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel schiet op doel. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Primera kopt de bal weg. Martagón rent richting de bal. Martagón geeft de bal voor. Kufel is nu in balbezit. Kufel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Martagón de bal. Martagón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aristigueta de bal. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel draait met de bal, schiet en ... Echeverria bokst de bal weg.

66e minuut.
Primera passt de bal zonder na te denken. Farías rent richting de bal. Kufel onderschept slim de pass. Kufel draait met de bal, schiet en ... Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Háda rent richting de bal. Háda passt de bal in één keer door. Kufel rent richting de bal. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:8

77e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda geeft een lange en hoge pass. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:9

78e minuut.
Olarte rent richting de bal. Olarte passt de bal met de wreef. Pozo probeert de bal met de borst te controleren. Kufel is nu in balbezit. Kufel schiet op doel. Echeverria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kufel rent richting de bal. Kufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:10

81e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft een lange en hoge pass. Kufel rent richting de bal. Kufel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pozo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:11

83e minuut.
Pietreanu kopt de bal weg. Háda geeft een hoge lob. Kufel is nu in balbezit. Kufel schiet op doel. De bal raakt de paal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Echeverria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 75%, JR THE BEST 25%.
Hmeidan FC - JR THE BEST 0:11