Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-18 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cymru U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5548
Cymru U21 New Zealand U21
Villar Tactiek 4 3 3*
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
43.4 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


21e minuut.
Langley heeft problemen om de bal te vangen. Viertal begaat een overtreding. Langley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gabb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Embry heeft problemen om de bal te vangen. Hillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
O`Brien is nu in balbezit. O`Brien geeft de bal voor. Daar is Payne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Fothergill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
O`Brien kopt de bal weg. Vlahos is nu in balbezit. Payne maakt een afschuwelijke overtreding. Payne krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cooper trapt de bal weg. Tobin kopt de bal weg. Langley is nu in balbezit. Langley geeft een hoge lob. Embry maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Embry de bal. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Embry verovert de bal door een tackle van achteren. Embry schiet op doel. Cooper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - New Zealand U21 1:0

45e minuut.
Wiseman komt het veld opgelopen. Harrison komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 48%, New Zealand U21 52%.
Cymru U21 - New Zealand U21 1:0

64e minuut.
Dodson rent richting de bal. Dodson geeft een lange en hoge pass. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong geeft de bal voor. Hillman kopt de bal weg. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
McKinnon is nu in balbezit. McKinnon geeft een hoge lob. Wiseman kopt de bal weg. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru U21 - New Zealand U21 1:1

70e minuut.
Inworp. Duffy komt het veld opgelopen. Drake komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight onderschept slim de pass. Knight speelt de bal door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tombs komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Berry de bal. Langdon is nu in balbezit. Langdon passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vettori is nu in balbezit. Gabb verovert de bal door een tackle van achteren. Gabb geeft een lange en hoge pass. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ... Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cody geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vettori met de inworp. Harrison rent richting de bal. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 57%, New Zealand U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru U21 - New Zealand U21 1:1