Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Canada U21
Vinotinto 523.1 Tactiek 001#
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 41
solid Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Arsenault kopt de bal weg. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Luther tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luther krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bolles met een sublieme pass. Mendez rent richting de bal. Mendez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landaeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barry de bal. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Canada U21 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenault met een snelle inworp. Soto is nu in balbezit. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Ward draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Luther rent richting de bal. Luther passt de bal met de wreef. Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault geeft een lange en hoge pass. Allison maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Noe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arsenault is nu in balbezit. Arsenault passt de bal met de wreef. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vera bokst de bal weg.

32e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noe met een snelle inworp. Green rent richting de bal. Green geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta passt de bal in één keer door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edgar komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo passt de bal met de wreef. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Edgar de bal. Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal met de wreef. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lyall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 34%, Canada U21 66%.
Venezuela U21 - Canada U21 1:0

46e minuut.
Noe rent richting de bal. Noe geeft een hoge lob. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap. Vera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Canada U21 1:1

47e minuut.
Chiquillo passt de bal met de wreef. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez passt de bal zonder na te denken. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Green is nu in balbezit. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Mendez rent richting de bal. Mendez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lyall met een sublieme pass. Soto kopt de bal weg. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft een hoge lob. Finol springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Rebolledo komt het veld opgelopen. Makoun komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Verville komt het veld opgelopen. Castillo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Stalteri komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft een hoge lob. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal. Lyall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Canada U21 2:1

75e minuut.
Arsenault controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rebolledo neemt vlug de vrije trap. Dandy rent richting de bal. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Lyall bokst de bal weg. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Griffiths geeft een hoge lob. Finol is nu in balbezit. Griffiths maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Griffiths naar de kleedkamers voor een vroege douche. Finol raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiquillo komt bij de bal en schiet. Lyall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Lyall probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Canada U21 3:1

83e minuut.
Bolles kopt de bal weg. Castillo geeft de bal voor. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Canada U21 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 24%, Canada U21 76%.
Venezuela U21 - Canada U21 4:1