Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: JÖTUNHÖLL
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6305
FC Blue Warriors ape recorder
blue2b Tactiek 451
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 46.3
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


14e minuut.
Pomlázka rent richting de bal. Pomlázka met een sublieme pass. Hodolanský rent richting de bal. Hodolanský haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lindrup de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Maebe geeft een lange en hoge pass. Lindrup probeert naar een medespeler te passen. Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - ape recorder 1:0

30e minuut.
Egeland passt de bal met de wreef. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen passt de bal in één keer door. Hagenborg rent richting de bal. Hagenborg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Hodolanský rent richting de bal. Hodolanský met een sublieme pass. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev draait met de bal, schiet en ... Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - ape recorder 2:0

36e minuut.
Pomlázka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomlázka passt de bal met de wreef. Timko met een sublieme pass. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Holický rent richting de bal. Holický speelt de bal door. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev schiet op doel. Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - ape recorder 3:0

42e minuut.
Munch rent richting de bal. Maebe onderschept slim de pass. Maebe speelt de bal door. Daar is Ryabtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - ape recorder 4:0

44e minuut.
Arce is nu in balbezit. Ryabtsev onderschept slim de pass. Ryabtsev passt de bal in één keer door. Hodolanský rent richting de bal. Hodolanský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Warriors 40%, ape recorder 60%.
FC Blue Warriors - ape recorder 4:0

49e minuut.
Schack rent richting de bal. Schack probeert naar een medespeler te passen. Timko speelt de bal door. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard bokst de bal weg.

52e minuut.
Munch kopt de bal weg. Klungelig pakt Brun de bal. Timko met een sublieme pass. Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Timko probeert naar een medespeler te passen. Hodolanský rent richting de bal. Hodolanský passt de bal zonder na te denken. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pomlázka geeft de bal voor. Daar is Timko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brun krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Murillo geeft een hoge lob. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev passt de bal met de wreef. Hodolanský rent richting de bal. Hodolanský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - ape recorder 5:0

81e minuut.
Murillo geeft een hoge lob. Timko rent richting de bal. Timko met een sublieme pass. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hofman heeft problemen om de bal te vangen. Hofman geeft een hoge lob. Timko kopt de bal weg. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Warriors 26%, ape recorder 74%.
FC Blue Warriors - ape recorder 5:0