Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-16 19:56
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bydlaki SCe Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7328
Bydlaki SCe Ekseri Grbavi
TOTO Tactiek 21-5-2-3
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.4 gemiddelde waardering 50.3
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Pruteanu met een sublieme pass. Rębała is nu in balbezit. Tršić met een sublieme pass. Isaković rent richting de bal. Isaković draait met de bal, schiet en ... Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasap rent richting de bal. Kasap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 0:1

6e minuut.
MacCune met een sublieme pass. Pasios rent richting de bal. Pasios geeft een hoge lob. Nikčević is nu in balbezit. Nikčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:1

9e minuut.
Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała onderschept slim de pass. Rębała met een sublieme pass. Tršić rent richting de bal. Tršić schiet op doel. Sandoval bokst de bal weg.

13e minuut.
Pasios passt de bal in één keer door. Stijačić geeft de bal voor. Isaković heeft problemen om de bal te vangen. Isaković draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:2

15e minuut.
Rębała met een sublieme pass. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Kasap is nu in balbezit. Kasap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:3

16e minuut.
Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Kasap rent richting de bal. Tršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap is nu in balbezit. Kasap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Kasap is nu in balbezit. Kasap haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:4

25e minuut.
Paiva kopt de bal weg. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu geeft de bal voor. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:5

29e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu passt de bal in één keer door. Rębała probeert naar een medespeler te passen. Tršić rent richting de bal. Tršić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković passt de bal met de wreef. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ... Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:6

34e minuut.
Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu speelt de bal door. Tršić is nu in balbezit. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap schiet op doel. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tršić geeft een hoge lob. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu geeft een hoge lob. Kasap maakt een snoekduik en kopt de bal. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Barón rent richting de bal. Tršić verovert de bal door een tackle van achteren. Tršić geeft de bal voor. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:7

37e minuut.
Barón rent richting de bal. Barón geeft de bal voor. Isaković kopt de bal weg. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Pruteanu met de inworp. Isaković is nu in balbezit. Isaković schiet op doel. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:8

41e minuut.
Figueredo met de inworp. Nikčević rent richting de bal. Parencan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parencan krijgt een gele kaart. Nikčević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Figueredo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dózsa rent richting de bal. Dózsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gugleta trapt de bal weg van het doel. Pruteanu kopt de bal weg. Isaković heeft problemen om de bal te vangen. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
MacCune maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jakovinović kopt de bal weg. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Biljuh rent richting de bal. Biljuh geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki SCe 63%, Ekseri Grbavi 37%.
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:8

47e minuut.
Jakovinović passt de bal in één keer door. Stijačić met een sublieme pass. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 1:9

54e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal in één keer door. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tršić rent richting de bal. MacCune begaat een overtreding. Tršić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rębała met een snel genomen vrije trap. Isaković is nu in balbezit. Isaković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ... Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Barón met een sublieme pass. Stijačić is nu in balbezit. Stijačić passt de bal zonder na te denken. Barón is nu in balbezit. Barón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prgin probeert naar een medespeler te passen. Kasap kopt de bal weg. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Figueredo rent richting de bal. Figueredo geeft de bal voor. Pasios is nu in balbezit. Pasios draait met de bal, schiet en ... Prgin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 2:9

74e minuut.
Jakovinović kan de bal niet met de borst controleren. Stijačić rent richting de bal. Stijačić geeft een hoge lob. Isaković rent richting de bal. Isaković draait met de bal, schiet en ... Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prgin probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu kopt de bal weg. Kasap controleert de bal met de borst. Isaković is nu in balbezit. Isaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kasap de bal. Kasap draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Pasios de bal. Pasios geeft een lange en hoge pass. Daar is Biljuh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikčević rent richting de bal. Nikčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paiva geeft de bal voor. Jakovinović geeft de bal voor. MacCune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasap rent richting de bal. Kasap draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 2:10

86e minuut.
Parencan is nu in balbezit. Parencan geeft een hoge lob. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu geeft de bal voor. Isaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tršić geeft de bal voor. Isaković rent richting de bal. Isaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki SCe 58%, Ekseri Grbavi 42%.
Bydlaki SCe - Ekseri Grbavi 2:10