Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Daehan Minguk U21
Test 1 Tactiek Test
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 33.9
adequate Schieten good
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Knight probeert naar een medespeler te passen. Ramsay rent richting de bal. Ramsay probeert naar een medespeler te passen. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Viertal onderschept slim de pass. Viertal geeft een lange en hoge pass. O`Brien is nu in balbezit. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ramsay heeft problemen om de bal te vangen. Berry geeft een lange en hoge pass. Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos geeft een lange en hoge pass. O`Brien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 1:0

40e minuut.
Dodson speelt de bal door. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry speelt de bal door. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Axis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 43%, Daehan Minguk U21 57%.
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 1:0

49e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry passt de bal zonder na te denken. Ramsay met een sublieme pass. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ramsay met een snelle inworp. Knight rent richting de bal. Knight geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlahos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 2:0

57e minuut.
Jee-Son is nu in balbezit. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien met een sublieme pass. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cole geeft een hoge lob. Vlahos kopt de bal weg. O`Brien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos schiet op doel. Chan-Sin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ling-Hyu rent richting de bal. Ling-Hyu geeft een lange en hoge pass. O`Brien probeert de bal aan de voet te houden. Ramsay is nu in balbezit. Ramsay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Dempsey komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lynch komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ramsay heeft problemen om de bal te vangen. Ramsay geeft een lange en hoge pass. O`Brien rent richting de bal. O`Brien schiet op doel. Chan-Sin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 3:0

84e minuut.
Lynch rent richting de bal. Lynch passt de bal in één keer door. Ling-Hyu kan de bal niet met de borst controleren. O`Brien rent richting de bal. O`Brien haalt uit met een fantastische trap. Chan-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 4:0

85e minuut.
Daar is Wang-Kwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wang-Kwo zijn tegenspeler op de grond. Wang-Kwo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cheng-Sin speelt de bal door. Daar is Hwan-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Viertal zijn tegenspeler op de grond. Viertal krijgt een gele kaart. Hwan-Kwoo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Sin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hwan-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wang-Kwo passt de bal met de wreef. Chan-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 28%, Daehan Minguk U21 72%.
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 5:0