Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Norge U21
U21 442T Tactiek Tornado333
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Rincón rent richting de bal. Erstad rent richting de bal. Castillo geeft de bal voor. Finol is nu in balbezit. Finol schiet op doel. Simensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft een hoge lob. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel. Simensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Norge U21 1:0

18e minuut.
Soto geeft de bal voor. Kristensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Simensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Norge U21 2:0

23e minuut.
Rincón trapt de bal weg van het doel. Castillo kan de bal niet met de borst controleren. Hodneland probeert naar een medespeler te passen. Slinning rent richting de bal. Slinning haalt uit met een fantastische trap. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mørland speelt de bal door. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. Rognerud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wergeland wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 46%, Norge U21 54%.
Venezuela U21 - Norge U21 2:0

46e minuut.
Skjerve komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Erstad rent richting de bal. Hodneland met een sublieme pass. Mørland probeert naar een medespeler te passen. Wergeland rent richting de bal. Wergeland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft de bal voor. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Simensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Norge U21 3:0

65e minuut.
Inworp. Landaeta komt het veld opgelopen. Vera komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Moberg kopt de bal weg. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Røyset komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Parra komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Røyset passt de bal in één keer door. Wergeland is nu in balbezit. Bolles begaat een overtreding. Wergeland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wergeland wilt de vrije trap nemen. Vera bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molteberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 38%, Norge U21 62%.
Venezuela U21 - Norge U21 3:0