Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Šiauliai Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5407
FK Šiauliai Nescacz
M2 Tactiek 01 NEW
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 56.5
poor Schieten formidable
average Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Conta heeft problemen om de bal te vangen. Conta geeft een lange en hoge pass. Zavadil kopt de bal weg. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Choque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Iuri kopt de bal weg. Dolny is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Macmur heeft problemen om de bal te vangen. Cepeda geeft een hoge lob. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. Choque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:1

15e minuut.
Conta is nu in balbezit. Conta passt de bal in één keer door. Ciucean rent richting de bal. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak schiet op doel. Choque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Conta kopt de bal weg. Strungăreanu met een sublieme pass. Zavadil met een sublieme pass. Iuri is nu in balbezit. Iuri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Strungăreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rorat komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Horato Carneiro geeft de bal voor. Zavadil kopt de bal weg. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:2

41e minuut.
Rorat speelt de bal door. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta geeft een lange en hoge pass. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciucean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choque bokst de bal weg.

42e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Wright-Phillips is nu in balbezit. Wright-Phillips geeft een hoge lob. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cepeda passt de bal in één keer door. Conta rent richting de bal. Conta passt de bal in één keer door. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 77%, Nescacz 23%.
FK Šiauliai - Nescacz 0:2

46e minuut.
Jarek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Conta de bal. Conta met een sublieme pass. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:3

49e minuut.
Choque probeert naar een medespeler te passen. Rorat kopt de bal weg. Jarek is nu in balbezit. Jarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Rorat de bal. Rorat passt de bal in één keer door. Conta is nu in balbezit. Conta geeft een hoge lob. Rochowiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Dolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak passt de bal in één keer door. Conta rent richting de bal. Conta geeft de bal voor. Choque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choque probeert naar een medespeler te passen. Rorat kopt de bal weg. Jarek is nu in balbezit. Jarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:5

67e minuut.
Siedłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siedłowski geeft de bal voor. Marín controleert de bal met de borst. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Choque bokst de bal weg.

70e minuut.
Rorat speelt de bal door. Mitalauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek verovert de bal door een tackle van achteren. Jarek schiet op doel. Choque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:6

72e minuut.
Zavadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadil geeft een lange en hoge pass. Rochowiak kopt de bal weg. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ceratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat onderschept slim de pass. Rorat met een sublieme pass. Conta rent richting de bal. Conta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Choque met een harde bal richting middenveld. Rorat kopt de bal weg. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel. Choque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conta neemt de hoekschop. van der Meij kan de bal niet met de borst controleren. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Choque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Choque met een sublieme pass. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siedłowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Siedłowski kan niet meer verder spelen. Sitku komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Zavadil de bal. Zavadil geeft een lange en hoge pass. Jarek is nu in balbezit. Jarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šiauliai - Nescacz 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šiauliai 76%, Nescacz 24%.
FK Šiauliai - Nescacz 0:7