Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Leilor
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9227
craiova forever `U` Craiova
2w_last Tactiek 4-3-3 new1
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
46.3 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Rareşoaica kopt de bal weg. Sorescu is nu in balbezit. Met opzet legt Bârzanu zijn tegenspeler op de grond. Bârzanu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bârzanu met een sublieme pass. Weiher is nu in balbezit. Weiher met een sublieme pass. Szakál rent richting de bal. Szakál schiet op doel. Sârbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 52%, `U` Craiova 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
craiova forever - `U` Craiova 0:0

46e minuut.
Sodalski komt het veld opgelopen. Obeadă komt het veld opgelopen. Hiszpański komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hysén controleert de bal met de borst. Sodalski rent richting de bal. Sodalski geeft de bal voor. Múmia is nu in balbezit. Múmia schiet op doel. Sârbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budel bereikt de bal nog maar net als eerste. Budel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - `U` Craiova 0:1

58e minuut.
Bayramlı geeft een hoge lob. Sebes geeft een hoge lob. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański geeft een hoge lob. Sodalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rubião geeft een lange en hoge pass. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Silivaş rent richting de bal. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bayramlı geeft een hoge lob. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Sârbulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bayramlı met een sublieme pass. Sodalski heeft problemen om de bal te vangen. Sodalski met een sublieme pass. Daar is Múmia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Múmia draait met de bal, schiet en ... Sârbulescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 62%, `U` Craiova 38%.
craiova forever - `U` Craiova 0:1