Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-09 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: nk simultanka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9113
nk simultanka Kufle
44k1 Tactiek na marzenke 2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Milardović is nu in balbezit. Milardović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ørnholt de bal. Lukač rent richting de bal. Lukač draait met de bal, schiet en ... Sanjuán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Ostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszczyk is nu in balbezit. Gadelha rent richting de bal. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz schiet op doel. Wahadło bokst de bal weg.

11e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk schiet op doel. Wahadło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 0:1

15e minuut.
Sereći geeft een lange en hoge pass. Milardović rent richting de bal. Milardović passt de bal zonder na te denken. Lukač rent richting de bal. Lukač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nk simultanka - Kufle 1:1

20e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milardović de bal. Milardović passt de bal met de wreef. Lukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Warszczyk is nu in balbezit. Klungelig pakt Tekerlekçi de bal. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Gadelha rent richting de bal. Gadelha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Warszczyk rent richting de bal. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba geeft een hoge lob. Milardović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milardović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore met een sublieme pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Wahadło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vladu met een sublieme pass. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Warszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mojzes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lančić met een snelle inworp. Sereći bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereći geeft een hoge lob. Sanjuán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lukač is nu in balbezit. Lukač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 51%, Kufle 49%.
nk simultanka - Kufle 2:1

61e minuut.
Beta geeft een hoge lob. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha schiet op doel. Wahadło probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Milardović de bal. Milardović passt de bal zonder na te denken. Livaja rent richting de bal. Grzunov rent richting de bal. Grzunov geeft een lange en hoge pass. Sanjuán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukač is nu in balbezit. Lukač draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 3:1

75e minuut.
Sereći geeft een hoge lob. Ferrero verovert de bal door een tackle van achteren. Milardović is nu in balbezit. Milardović geeft een hoge lob. Lukač krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 4:1

89e minuut.
Ferrero geeft een hoge lob. Sereći kopt de bal weg. Daar is Grigore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livaja verovert de bal door een tackle van achteren. Livaja schiet op doel. Sanjuán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 43%, Kufle 57%.
nk simultanka - Kufle 4:1