Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-11 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ukraina U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5958
Ukraina U21 New Zealand U21
cyga Tactiek Test 1
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Lisitskiy rent richting de bal. Berry begaat een overtreding. Lisitskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burdin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuenko is nu in balbezit. Zuenko geeft een lange en hoge pass. Spytsyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - New Zealand U21 1:0

4e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry geeft de bal voor. Daar is Akymenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Axis. Spytsyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisitskiy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pavlyukh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pantilov is nu in balbezit. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien passt de bal in één keer door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
McKinnon onderschept slim de pass. McKinnon geeft de bal voor. O`Brien kopt de bal weg. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Spytsyn met een sublieme pass. Zuenko rent richting de bal. Zuenko geeft een lange en hoge pass. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Berry rent richting de bal. Berry passt de bal in één keer door. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Gaius is nu in balbezit. Gaius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 56%, New Zealand U21 44%.
Ukraina U21 - New Zealand U21 1:0

46e minuut.
Vettori komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Lynch komt het veld opgelopen. Harrison komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh passt de bal zonder na te denken. Gaius is nu in balbezit. Zuenko geeft een lange en hoge pass. Spytsyn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - New Zealand U21 2:0

64e minuut.
Knowles trapt de bal weg. Burdin kopt de bal weg. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh haalt uit met een fantastische trap. Knowles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh haalt uit met een fantastische trap. Knowles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuenko met de inworp. Gaius speelt de bal door. Lisitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitskiy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Burdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight rent richting de bal. Knight geeft een hoge lob. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel. Timonskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 32%, New Zealand U21 68%.
Ukraina U21 - New Zealand U21 2:0