Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Bolivia U21
U21 442T Tactiek CA 5
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Zabala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zambrana komt het veld opgelopen. Condorcanqui met een snelle inworp. Guarachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarachi geeft een hoge lob. Ojopi springt en kopt de bal. Rincón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 0:1

19e minuut.
Chiquillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mendez komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorcanqui passt de bal in één keer door. Guarachi rent richting de bal. Guarachi geeft een hoge lob. Nina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo geeft een hoge lob. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap. Manzanero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Bolivia U21 1:1

33e minuut.
Mendez met een sublieme pass. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een lange en hoge pass. Rincón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Condorcanqui met een snelle inworp. Guarachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarachi geeft de bal voor. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Rincón kopt de bal weg. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ... Manzanero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 2:1

45e minuut.
Inworp. Rodríguez komt het veld opgelopen. Landaeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 42%, Bolivia U21 58%.
Venezuela U21 - Bolivia U21 2:1

50e minuut.
Peñaranda kopt de bal weg. Mendez rent richting de bal. Mendez passt de bal zonder na te denken. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gismondi probeert naar een medespeler te passen. Condorcanqui controleert de bal met de borst. Condorcanqui geeft een lange en hoge pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Rincón bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Bustamante komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Encinas is nu in balbezit. Encinas geeft de bal voor. Mendez kopt de bal weg. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Condorcanqui is nu in balbezit. Ojopi rent richting de bal. Ojopi passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Mea Vitali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guarachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez onderschept slim de pass. Mendez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Guarachi rent richting de bal. Guarachi passt de bal zonder na te denken. Arana rent richting de bal. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Bolivia U21 3:1

88e minuut.
Coca onderschept slim de pass. Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Encinas geeft de bal voor. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Rincón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 41%, Bolivia U21 59%.
Venezuela U21 - Bolivia U21 3:1