Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-13 18:09
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parken Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12744
Danmark al-Jazā’ir
DK Rhomb 92 Tactiek DOMINICANA
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Mekehout met een snelle inworp. Guendouz rent richting de bal. Bergmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergmann krijgt een gele kaart. Guendouz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guendouz kan niet meer verder spelen. Benbouali komt het veld opgelopen. Mekehout wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Fahas probeert naar een medespeler te passen. Mekehout geeft de bal voor. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali draait met de bal, schiet en ... Wangsøe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - al-Jazā’ir 0:1

5e minuut.
Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge geeft de bal voor. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann haalt uit met een fantastische trap. Hilmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark - al-Jazā’ir 1:1

7e minuut.
Skov Jensen rent richting de bal. Skov Jensen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salimi de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Norup is nu in balbezit. Mekehout begaat een overtreding. Norup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fohlmann kopt de bal weg. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring draait met de bal, schiet en ... Hilmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - al-Jazā’ir 2:1

30e minuut.
Borge verovert de bal door een tackle van achteren. Borge passt de bal in één keer door. Boudjedra is nu in balbezit. Lauvring verovert de bal door een tackle van achteren. Lauvring draait met de bal, schiet en ... Hilmi bokst de bal weg.

42e minuut.
Lysemose speelt de bal door. Borge controleert de bal met de borst. Borge geeft een hoge lob. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring haalt uit met een fantastische trap. Hilmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 54%, al-Jazā’ir 46%.
Danmark - al-Jazā’ir 2:1

46e minuut.
Kiersgaard komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sejr komt het veld opgelopen. Mekehout met de inworp. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring draait met de bal, schiet en ... Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Yacine is nu in balbezit. Lauvring verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj probeert naar een medespeler te passen. Sejr rent richting de bal. Sejr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Skov Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekehout verovert de bal door een tackle van achteren. Mekehout passt de bal in één keer door. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lauvring controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Engelbrecht komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Norup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard probeert naar een medespeler te passen. Lauvring rent richting de bal. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiersgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht geeft een hoge lob. Sejr maakt een snoekduik en kopt de bal. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - al-Jazā’ir 3:1

77e minuut.
Daar is Nourredine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sejr raakt geblesseerd tijdens het duel. Lauvring neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Hilmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lauvring heeft problemen om de bal te vangen. Lauvring draait met de bal, schiet en ... Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Nourredine met een sublieme pass. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas geeft een hoge lob. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel. Wangsøe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sejr is nu in balbezit. Yacine is nu in balbezit. Sejr onderschept slim de pass. Sejr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - al-Jazā’ir 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 43%, al-Jazā’ir 57%.
Danmark - al-Jazā’ir 4:1