Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-13 18:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12353
Eesti USA
no1 Tactiek cio-pcu
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
77 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Ingermann passt de bal in één keer door. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Bobo rent richting de bal. Bobo geeft een hoge lob. Cleveland met een sublieme pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Izzo de bal. Izzo geeft een hoge lob. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 0:1

19e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Parsons passt de bal in één keer door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Salmistu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Jurkson passt de bal met de wreef. Lemmats rent richting de bal. Lemmats passt de bal met de wreef. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Murumaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. Floyd bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 44%, USA 56%.
Eesti - USA 0:1

52e minuut.
Mondale onderschept slim de pass. Mondale geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. Salmistu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 0:2

54e minuut.
Murumaa heeft problemen om de bal te vangen. Murumaa geeft een lange en hoge pass. Parsons geeft een hoge lob. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paala komt het veld opgelopen. Mondale met de inworp. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - USA 0:3

57e minuut.
Mondale onderschept slim de pass. Mondale passt de bal in één keer door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Salmistu bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. Lennuk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lennuk met een sublieme pass. Daar is Jurkson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkson speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vaught met de inworp. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een lange en hoge pass. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 49%, USA 51%.
Eesti - USA 0:3