Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Airwaves Poznań FC Dymitrów Duży
2020 Tactiek 1_skrzydło
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 63.4
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


16e minuut.
Jahnukainen probeert naar een medespeler te passen. Botticelli is nu in balbezit. Fuji onderschept slim de pass. Fuji draait met de bal, schiet en ... Schut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Jahnukainen passt de bal in één keer door. Schrumpf probeert naar een medespeler te passen. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji draait met de bal, schiet en ... Schut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Airwaves Poznań - FC Dymitrów Duży 0:1

24e minuut.
Kuldvere is nu in balbezit. Šedianský verovert de bal door een tackle van achteren. Botticelli maakt een afschuwelijke overtreding. Šedianský raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jahnukainen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Schut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedianský geeft de bal voor. Leński heeft problemen om de bal te vangen. Schrumpf is nu in balbezit. Schrumpf geeft een lange en hoge pass. Schut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnukainen geeft een lange en hoge pass. Kaplon kopt de bal weg. Fuji is nu in balbezit. Fuji schiet op doel. Schut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airwaves Poznań 66%, FC Dymitrów Duży 34%.
Airwaves Poznań - FC Dymitrów Duży 0:1

49e minuut.
Micewicz is nu in balbezit. Micewicz geeft de bal voor. Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla draait met de bal, schiet en ... Benabdellah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Airwaves Poznań - FC Dymitrów Duży 1:1

51e minuut.
Sarriegi Zumárraga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santelices komt het veld opgelopen. Jahnukainen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Micewicz stond buitenspel. Šedianský neemt vlug de vrije trap. Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplon verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplon schiet op doel. Schut bokst de bal weg.

75e minuut.
Šedianský is nu in balbezit. Šedianský speelt de bal door. Schrumpf is nu in balbezit. Kaplon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jahnukainen is nu in balbezit. Jahnukainen geeft een hoge lob. Šedianský is nu in balbezit. Šedianský geeft de bal voor. Kaplon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Airwaves Poznań - FC Dymitrów Duży 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airwaves Poznań 53%, FC Dymitrów Duży 47%.
Airwaves Poznań - FC Dymitrów Duży 1:2