Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kubusie Janki Old
Kuba att Tactiek 2xdx
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
56.6 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Borkovec rent richting de bal. Borkovec passt de bal zonder na te denken. Daar is Drozda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kubusie - Janki Old 1:0

33e minuut.
Khayrat geeft een hoge lob. Borkovec is nu in balbezit. Borkovec geeft een hoge lob. Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Atak is nu in balbezit. Corrias begaat een overtreding. Atak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barragán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drozda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Trippier passt de bal in één keer door. Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak draait met de bal, schiet en ... Kusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kubusie 45%, Janki Old 55%.
Kubusie - Janki Old 1:0

53e minuut.
Majewski rent richting de bal. Majewski geeft de bal voor. Drozda rent richting de bal. Drozda schiet op doel. Kusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kubusie - Janki Old 2:0

59e minuut.
Atak is nu in balbezit. Atak passt de bal met de wreef. Drozda is nu in balbezit. Drozda draait met de bal, schiet en ... Kusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kubusie - Janki Old 3:0

61e minuut.
Kwaśny passt de bal met de wreef. Wigura rent richting de bal. Wigura passt de bal zonder na te denken. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczek schiet op doel. Bíró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barragán passt de bal zonder na te denken. Atak rent richting de bal. Atak probeert naar een medespeler te passen. Drozda is nu in balbezit. Drozda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kubusie 51%, Janki Old 49%.
Kubusie - Janki Old 3:0