Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Squirrels Kolejarskie Albatrosy II
442 o Tactiek 11111
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.2 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Willma is nu in balbezit. Willma probeert naar een medespeler te passen. Pabiański rent richting de bal. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 1:0

8e minuut.
Parat speelt de bal door. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski met een sublieme pass. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański schiet op doel. Philips probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pabiański rent richting de bal. Pabiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 2:0

11e minuut.
Puskás speelt de bal door. Pagani rent richting de bal. Frankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frankiewicz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Parat kopt de bal weg. Inworp. Scimitarra met de inworp. Miñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trung Khải geeft de bal voor. Scimitarra kopt de bal weg. Szajewski is nu in balbezit. Pagani verovert de bal door een tackle van achteren. Pagani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kapralos heeft problemen om de bal te vangen. Kapralos geeft de bal voor. Frankiewicz is nu in balbezit. Pagani verovert de bal door een tackle van achteren. Pagani draait met de bal, schiet en ... Tarasiuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Squirrels 55%, Kolejarskie Albatrosy II 45%.
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 2:0

46e minuut.
Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải met een sublieme pass. Puskás speelt de bal door. Pagani rent richting de bal. Pagani draait met de bal, schiet en ... Tarasiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Pabiański draait met de bal, schiet en ... Willma geeft een lange en hoge pass. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 3:0

54e minuut.
Szeja passt de bal zonder na te denken. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotolo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruotolo geeft de bal voor. Szajewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sabato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pabiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabiański speelt de bal door. Vistugailis is nu in balbezit. Vistugailis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 4:0

64e minuut.
Vistugailis rent richting de bal. Willma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Khải. Trung Khải krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Puskás is nu in balbezit. Puskás geeft een lange en hoge pass. Szeja is nu in balbezit. Pagani onderschept slim de pass. Pagani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chomentowski onderschept slim de pass. Chomentowski passt de bal zonder na te denken. Vistugailis rent richting de bal. Vistugailis haalt uit met een fantastische trap. Philips werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Squirrels 53%, Kolejarskie Albatrosy II 47%.
Red Squirrels - Kolejarskie Albatrosy II 5:0