Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Rolex Team
Skrzydlata Tactiek El532
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 38
goed Schieten zwak
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Boruciak met de inworp. Bogach rent richting de bal. Mruczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mruczek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aerschot geeft de bal voor. Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogach draait met de bal, schiet en ... Yarkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Boruciak geeft een hoge lob. Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 1:0

11e minuut.
Boruciak speelt de bal door. Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Campano Hernando rent richting de bal. Campano Hernando draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Minea is nu in balbezit. de Jesús Silva onderschept slim de pass. de Jesús Silva met een sublieme pass. Sounas rent richting de bal. Sounas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Apaydın geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sounas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Marmet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sᴄholes met de inworp. de Jesús Silva controleert de bal met de borst. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Yarkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
de Jesús Silva is nu in balbezit. Marmet is nu in balbezit. Marmet passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 48%, Rolex Team 52%.
Skrzydlaci - Rolex Team 1:0

51e minuut.
Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Sᴄholes speelt de bal door. Bogach is nu in balbezit. Bogach draait met de bal, schiet en ... Yarkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 2:0

53e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Boruciak passt de bal in één keer door. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 3:0

57e minuut.
Dorrestein kopt de bal weg. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak geeft een hoge lob. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Yarkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sᴄholes geeft de bal voor. Bogach is nu in balbezit. Bogach draait met de bal, schiet en ... Yarkay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 4:0

67e minuut.
Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya geeft de bal voor. Bogach rent richting de bal. Bogach haalt uit met een fantastische trap. Yarkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 5:0

72e minuut.
Minea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sᴄholes met een snelle inworp. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Michelini heeft problemen om de bal te vangen. Bogach is nu in balbezit. Bogach passt de bal in één keer door. Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 6:0

77e minuut.
Sᴄholes met een snelle inworp. Campano Hernando heeft problemen om de bal te vangen. Campano Hernando passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Van Aerschot onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Boruciak de bal. Boruciak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yarkay met een harde bal richting middenveld. Sᴄholes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Jesús Silva de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Yarkay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Jesús Silva zal de hoekschop nemen. Bogach rent richting de bal. Bogach draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Boada kopt de bal weg. Klungelig pakt Minea de bal. Michelini is nu in balbezit. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Rolex Team 7:0

88e minuut.
Sᴄholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando speelt de bal door. Bogach is nu in balbezit. Bogach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 39%, Rolex Team 61%.
Skrzydlaci - Rolex Team 7:0