Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń Z_Rybnika_Team
442 Tactiek memo
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 34.7
very good Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Zagubiony geeft de bal voor. Kałuska is nu in balbezit. Kałuska passt de bal met de wreef. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jahodář rent richting de bal. Jahodář passt de bal in één keer door. Weber met een sublieme pass. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Z_Rybnika_Team 1:0

14e minuut.
Inworp. Weber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdari is nu in balbezit. Hajdari geeft een lange en hoge pass. Scheepers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fremel passt de bal zonder na te denken. Daar is Pobłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto Salgado met een sublieme pass. Daar is Jahodář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahodář haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fremel met een sublieme pass. Inworp. Kekezović met een snelle inworp. Pinto Salgado geeft een lange en hoge pass. Scheepers springt en kopt de bal. Konitsiotis bokst de bal weg.

27e minuut.
Bíba onderschept slim de pass. Bíba probeert naar een medespeler te passen. Jahodář probeert naar een medespeler te passen. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mellini met een sublieme pass. Zagubiony heeft problemen om de bal te vangen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber draait met de bal, schiet en ... Konitsiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jahodář rent richting de bal. Pinto Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salgado passt de bal met de wreef. Jahodář rent richting de bal. Jahodář draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Suassuna trapt de bal weg van het doel. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salgado begaat een overtreding. Pinto Salgado krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hajdari speelt de bal door. Pinto Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Pinto Salgado probeert naar een medespeler te passen. Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kekezović rent richting de bal. Brutto geeft de bal voor. Weber met een sublieme pass. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers geeft de bal voor. Bibishkov heeft problemen om de bal te vangen. Jahodář rent richting de bal. Jahodář schiet op doel. Konitsiotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 31%, Z_Rybnika_Team 69%.
Elana 1968 Toruń - Z_Rybnika_Team 1:0

52e minuut.
Scheepers probeert de bal aan de voet te houden. Pinto Salgado is nu in balbezit. Pinto Salgado passt de bal in één keer door. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Teschler probeert naar een medespeler te passen. Zagubiony met een sublieme pass. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheepers rent richting de bal. Scheepers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Cuzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzino passt de bal in één keer door. Pobłocki rent richting de bal. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kekezović onderschept slim de pass. Kekezović geeft de bal voor. Mellini is nu in balbezit. Scheepers verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 36%, Z_Rybnika_Team 64%.
Elana 1968 Toruń - Z_Rybnika_Team 1:0