Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mefed Hanys Team
okon Tactiek 433
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 23.4
good Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wijas passt de bal met de wreef. Roner is nu in balbezit. Roner passt de bal in één keer door. Kalezić rent richting de bal. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lath is nu in balbezit. Lath schiet op doel. Ksiądzyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 1:0

6e minuut.
Daar is Roner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roner passt de bal in één keer door. Jachowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lath rent richting de bal. Lath haalt uit met een fantastische trap. Ksiądzyna bokst de bal weg.

15e minuut.
Gujral passt de bal in één keer door. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim met een sublieme pass. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
bin Qassim probeert de bal aan de voet te houden. Roner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roner passt de bal zonder na te denken. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 2:0

19e minuut.
Czarnotta bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Qassim met een sublieme pass. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 3:0

22e minuut.
Roner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roner speelt de bal door. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Roner speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lowe de bal onder controle te krijgen. Lath rent richting de bal. Lath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 4:0

42e minuut.
bin Qassim kopt de bal weg. Klungelig pakt Lath de bal. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath rent richting de bal. Lath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ksiądzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mefed 24%, Hanys Team 76%.
FC Mefed - Hanys Team 4:0

51e minuut.
Gorincioi geeft een hoge lob. Lath rent richting de bal. Jachowicz begaat een overtreding. Jachowicz krijgt een gele kaart. Lath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lath rent richting de bal. Lath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Wijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Qassim rent richting de bal. bin Qassim probeert naar een medespeler te passen. Lath rent richting de bal. Lath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 5:0

60e minuut.
Roner onderschept slim de pass. Roner probeert naar een medespeler te passen. Lath rent richting de bal. Lath haalt uit met een fantastische trap. Ksiądzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 6:0

67e minuut.
Jachowicz is nu in balbezit. Kalezić verovert de bal door een tackle van achteren. Kalezić passt de bal met de wreef. Lath is nu in balbezit. Lath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilievski geeft een hoge lob. Lath kopt de bal weg. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Ksiądzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel. Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Roner speelt de bal door. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić passt de bal met de wreef. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Roner passt de bal zonder na te denken. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath passt de bal met de wreef. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ksiądzyna probeert wanhopig de bal te grijpen. Lath is nu in balbezit. Lath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mefed - Hanys Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mefed 29%, Hanys Team 71%.
FC Mefed - Hanys Team 7:0