Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków Miedziowi
defensywa Tactiek Test
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 40.1
goed Schieten goed
zwak Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Trakšelys rent richting de bal. Trakšelys probeert naar een medespeler te passen. Ćurković heeft problemen om de bal te vangen. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. Fojcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Miedziowi 0:1

18e minuut.
Sara rent richting de bal. Sara geeft een hoge lob. Odović heeft problemen om de bal te vangen. Ćurković rent richting de bal. Ćurković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sara rent richting de bal. Sara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Curió de bal. Alexandrov rent richting de bal. Alexandrov schiet op doel. Zwierzchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Kraków - Miedziowi 1:1

32e minuut.
Odović is nu in balbezit. Trakšelys is nu in balbezit. Trakšelys passt de bal met de wreef. Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Odović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Gugger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leijonhufvud is nu in balbezit. Gugger maakt een afschuwelijke overtreding. Gugger krijgt een gele kaart. Leijonhufvud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santa María zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fojcik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kroonsepp is nu in balbezit. Hüttenbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Hüttenbrenner speelt de bal door. Alexandrov rent richting de bal. Alexandrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Miedziowi 2:1

44e minuut.
Hüttenbrenner met de inworp. Klausinger rent richting de bal. Leguleo geeft de bal voor. Alexandrov springt en kopt de bal. Curió probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwierzchowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 53%, Miedziowi 47%.
Wisła Kraków - Miedziowi 2:1

48e minuut.
Santa María verovert de bal door een tackle van achteren. Santa María met een sublieme pass. Spann is nu in balbezit. Spann geeft een lange en hoge pass. Mierzeja kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Alexandrov speelt de bal door. Leguleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguleo probeert naar een medespeler te passen. Mierzeja rent richting de bal. Mierzeja passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Miedziowi 3:1

64e minuut.
Daar is Leguleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguleo passt de bal in één keer door. Mierzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Leguleo probeert naar een medespeler te passen. Alexandrov rent richting de bal. Sara rent richting de bal. Alexandrov onderschept slim de pass. Alexandrov speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kroonsepp met de inworp. Gango rent richting de bal. Trakšelys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trakšelys krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gango is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gango met een snel genomen vrije trap. Alexandrov kopt de bal weg. Leijonhufvud probeert naar een medespeler te passen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Miedziowi 3:2

80e minuut.
Hüttenbrenner speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skentzos met de inworp. Trakšelys bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mierzeja is nu in balbezit. Leguleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguleo passt de bal in één keer door. Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Miedziowi 4:2

84e minuut.
Gugger is nu in balbezit. Gugger geeft de bal voor. Skentzos is nu in balbezit. Leguleo verovert de bal door een tackle van achteren. Leguleo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kroonsepp kopt de bal weg. Trakšelys is nu in balbezit. Trakšelys geeft een hoge lob. Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Odović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków - Miedziowi 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków 41%, Miedziowi 59%.
Wisła Kraków - Miedziowi 4:3