Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciociosan CCS Green H.
mark szery def Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 24.9
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


9e minuut.
Gorszkow is nu in balbezit. Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos passt de bal met de wreef. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári haalt uit met een fantastische trap. Barczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Łydziński onderschept slim de pass. Bastos is nu in balbezit. Temesvári is nu in balbezit. Temesvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciociosan CCS - Green H. 1:0

16e minuut.
Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski geeft de bal voor. Różański kopt de bal weg. Klungelig pakt Edge de bal. Edge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Temesvári verovert de bal door een tackle van achteren. Temesvári passt de bal zonder na te denken. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciociosan CCS - Green H. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciociosan CCS 45%, Green H. 55%.
Ciociosan CCS - Green H. 2:0

50e minuut.
Edge rent richting de bal. Łydziński is nu in balbezit. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge haalt uit met een fantastische trap. Barczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciociosan CCS - Green H. 3:0

76e minuut.
Masztajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztajer geeft een hoge lob. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łydziński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masciarelli zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciociosan CCS 41%, Green H. 59%.
Ciociosan CCS - Green H. 3:0