Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza FC Pogwizdów
MIDtraining Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 25.5
average Schieten average
solid Passen average
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal met de wreef. Lua probeert naar een medespeler te passen. Kleo is nu in balbezit. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Soria passt de bal in één keer door. Kleo rent richting de bal. Csapó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csapó krijgt een gele kaart. Kleo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kleo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - FC Pogwizdów 1:0

15e minuut.
Tamanyan rent richting de bal. Tamanyan passt de bal in één keer door. Csapó bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki is nu in balbezit. Oglocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Vlachodimos is nu in balbezit. Vlachodimos passt de bal met de wreef. Kleo rent richting de bal. Kleo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal met de wreef. Kleo is nu in balbezit. Kleo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - FC Pogwizdów 2:0

30e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Kleo rent richting de bal. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sądel rent richting de bal. Sądel passt de bal in één keer door. Tamanyan geeft de bal voor. Zygo is nu in balbezit. Zygo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 46%, FC Pogwizdów 54%.
Skóra z Kapelusza - FC Pogwizdów 2:0

59e minuut.
Ochmański kopt de bal weg. Csapó is nu in balbezit. Csapó probeert naar een medespeler te passen. Sądel rent richting de bal. Sądel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Niedziułka met een snelle inworp. Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Vlachodimos geeft een hoge lob. Kleo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Csapó verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlachodimos. Csapó raakt geblesseerd tijdens het duel. Csapó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sądel rent richting de bal. Sądel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Csapó rent richting de bal. Csapó passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymieniecki met de inworp. Niedziułka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Niedziułka geeft een hoge lob. Kleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lua met een sublieme pass. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 52%, FC Pogwizdów 48%.
Skóra z Kapelusza - FC Pogwizdów 2:0