Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyHeroes akChelseaFC
sweety Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Łazowski speelt de bal door. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki passt de bal met de wreef. Christmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Christmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
da Gata geeft een lange en hoge pass. Kjørstad rent richting de bal. Christmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjørstad haalt uit met een fantastische trap. Kuprijańczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - akChelseaFC 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuprijańczyk trapt de bal weg van het doel. Daar is Kędziobrody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjørstad draait met de bal, schiet en ... Kuprijańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Christmann rent richting de bal. Christmann draait met de bal, schiet en ... Kuprijańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bimbrowski is nu in balbezit. Canel verovert de bal door een tackle van achteren. Canel probeert naar een medespeler te passen. Christmann is nu in balbezit. Christmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kjørstad is nu in balbezit. Kjørstad schiet op doel. Kuprijańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - akChelseaFC 2:0

36e minuut.
da Gata speelt de bal door. Christmann is nu in balbezit. Kjørstad rent richting de bal. Kjørstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - akChelseaFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyHeroes 25%, akChelseaFC 75%.
OnlyHeroes - akChelseaFC 3:0

46e minuut.
Kjørstad rent richting de bal. Canel bereikt de bal nog maar net als eerste. Canel met een sublieme pass. Christmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Christmann schiet op doel. Kuprijańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Doeltrap. Kuprijańczyk met een harde bal richting middenveld. Mioduszewski kopt de bal weg. Christmann rent richting de bal. Christmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kędziobrody geeft een lange en hoge pass. Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik passt de bal met de wreef. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Krivosidis bokst de bal weg.

82e minuut.
da Gata rent richting de bal. da Gata probeert naar een medespeler te passen. Christmann is nu in balbezit. Christmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Blank geeft een lange en hoge pass. Daar is Przysiuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przysiuda passt de bal met de wreef. Mioduszewski rent richting de bal. Mioduszewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - akChelseaFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyHeroes 22%, akChelseaFC 78%.
OnlyHeroes - akChelseaFC 4:0