Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Orły Macina
5-3-2- lus Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 25
solid Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Kęska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács met een sublieme pass. Lunardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kęska passt de bal in één keer door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski passt de bal in één keer door. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Macina 0:1

24e minuut.
Lukkarinen heeft problemen om de bal te vangen. Lukkarinen met een sublieme pass. Lunardello rent richting de bal. Lunardello draait met de bal, schiet en ... Bożan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viking Orły - Macina 1:1

30e minuut.
Michelin geeft de bal voor. Kupczyński kopt de bal weg. Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Pekola is nu in balbezit. Pekola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bożan met een harde bal richting middenveld. Obšitoš kopt de bal weg. Pekola kan de bal niet met de borst controleren. Pekola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Michelin is nu in balbezit. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Ostroróg rent richting de bal. Pekola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekola schiet op doel. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 38%, Macina 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viking Orły - Macina 1:1

52e minuut.
Inworp. Obšitoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukkarinen geeft de bal voor. Pekola rent richting de bal. Pekola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Obšitoš passt de bal in één keer door. Kupczyński rent richting de bal. Lunardello onderschept slim de pass. Lunardello draait met de bal, schiet en ... Bożan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Macina 2:1

58e minuut.
Miszczyk rent richting de bal. Miszczyk geeft een hoge lob. Lunardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lunardello is nu in balbezit. Lunardello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Macina 3:1

60e minuut.
Kupczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obšitoš met een snelle inworp. Lukkarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukkarinen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Miodziek is nu in balbezit. Met opzet legt Michelin zijn tegenspeler op de grond. Miodziek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sz. Kovács kopt de bal weg. Lukkarinen geeft een hoge lob. Pekola rent richting de bal. Pekola schiet op doel. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lunardello rent richting de bal. Lunardello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Macina 4:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obšitoš met de inworp. Lukkarinen kan de bal niet met de borst controleren. Lukkarinen geeft de bal voor. Pekola maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lunardello rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Macina 5:1

71e minuut.
Michelin onderschept slim de pass. Lunardello rent richting de bal. Ostroróg is nu in balbezit. Lunardello verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardello draait met de bal, schiet en ... Bożan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - Macina 6:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelin met de inworp. Lukkarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukkarinen geeft een hoge lob. Pekola maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bożan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš geeft de bal voor. Pekola is nu in balbezit. Pekola haalt uit met een fantastische trap. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Miodziek met een sublieme pass. Lukkarinen is nu in balbezit. Lukkarinen speelt de bal door. Lunardello rent richting de bal. Lunardello draait met de bal, schiet en ... Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lunardello rent richting de bal. Lunardello geeft een hoge lob. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 24%, Macina 76%.
Viking Orły - Macina 6:1