Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Pierwoszów Chcemy być lepsi
KsProboszcz Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Niżnik geeft de bal voor. Bendkowski speelt de bal door. Górak rent richting de bal. Górak schiet op doel. Majkut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niżnik zal de hoekschop nemen. Rymaszewski controleert de bal met de borst. Górak probeert naar een medespeler te passen. Żółkowski is nu in balbezit. Żółkowski schiet op doel. Pustelak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pustelak speelt de bal door. Piejko is nu in balbezit. Piejko passt de bal zonder na te denken. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski draait met de bal, schiet en ... Pustelak bokst de bal weg.

5e minuut.
Majkut probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bendkowski zal de hoekschop nemen. Górak rent richting de bal. Górak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 1:0

6e minuut.
Kurzok is nu in balbezit. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żółkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik met een sublieme pass. Żółkowski speelt de bal door. Górak rent richting de bal. Górak haalt uit met een fantastische trap. Pustelak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majkut heeft problemen om de bal te vangen. Bociek speelt de bal door. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ludźmierski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ratajczyk passt de bal in één keer door. Rębisz is nu in balbezit. Obrębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz onderschept slim de pass. Rębisz schiet op doel. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Kiciński de bal. Górak met een sublieme pass. Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzok schiet op doel. Pustelak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 2:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niżnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żółkowski met een sublieme pass. Daar is Górak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górak draait met de bal, schiet en ... Pustelak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pustelak met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Niżnik de bal. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 3:0

21e minuut.
Żółkowski probeert naar een medespeler te passen. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński is nu in balbezit. Górak verovert de bal door een tackle van achteren. Górak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja geeft een hoge lob. Górak probeert naar een medespeler te passen. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Żółkowski rent richting de bal. Żółkowski passt de bal in één keer door. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. Pustelak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 4:0

38e minuut.
Bendkowski passt de bal in één keer door. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski passt de bal in één keer door. Górak rent richting de bal. Górak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pustelak trapt de bal weg van het doel. Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górak rent richting de bal. Górak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Pierwoszów 25%, Chcemy być lepsi 75%.
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 4:0

50e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski passt de bal met de wreef. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak draait met de bal, schiet en ... Pustelak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 5:0

52e minuut.
Piejko speelt de bal door. Górak rent richting de bal. Górak passt de bal met de wreef. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok draait met de bal, schiet en ... Pustelak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 6:0

55e minuut.
Częścik geeft een lange en hoge pass. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok passt de bal zonder na te denken. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 7:0

61e minuut.
Bociek rent richting de bal. Bendkowski onderschept slim de pass. Bendkowski passt de bal met de wreef. Kurzok rent richting de bal. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. Pustelak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Niżnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzok probeert naar een medespeler te passen. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 8:0

76e minuut.
Klungelig pakt Kurzok de bal. Tuczyński rent richting de bal. Kurzok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurzok krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Górak rent richting de bal. Górak passt de bal zonder na te denken. Kurzok rent richting de bal. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Duda komt het veld opgelopen. Zakrystiański komt het veld opgelopen. Babulewicz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zakrystiański met een sublieme pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak haalt uit met een fantastische trap. Pustelak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 9:0

89e minuut.
Obrębalski met een sublieme pass. Tuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczyński passt de bal met de wreef. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Pierwoszów 27%, Chcemy być lepsi 73%.
PKS Pierwoszów - Chcemy być lepsi 9:0