Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artmedia Poznań Giomollocco
kojaktag2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 25
zeer goed Schieten matig
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Kłos onderschept slim de pass. Lisień rent richting de bal. Lisień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 1:0

11e minuut.
Pazzini passt de bal in één keer door. Kłos rent richting de bal. Kłos geeft een lange en hoge pass. Lisień krijgt zijn hoofd ertegen. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kłos is nu in balbezit. Kłos speelt de bal door. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień haalt uit met een fantastische trap. Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Daar is Lenort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień onderschept slim de pass. Lisień schiet op doel. Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 2:0

16e minuut.
Pazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzini met een sublieme pass. Lisień rent richting de bal. Kłos rent richting de bal. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Waśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
van Zwieten onderschept slim de pass. Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz passt de bal in één keer door. Lisień is nu in balbezit. Lisień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pazzini passt de bal in één keer door. Kłos probeert naar een medespeler te passen. Lisień heeft problemen om de bal te vangen. Lisień draait met de bal, schiet en ... Waśko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 3:0

23e minuut.
Pazzini passt de bal zonder na te denken. Lisień rent richting de bal. Druciak begaat een overtreding. Lisień raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lisień neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Gajtkowski geeft een lange en hoge pass. Lisień kopt de bal weg. Kłos rent richting de bal. Kłos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pazzini rent richting de bal. Pazzini passt de bal zonder na te denken. Lisień rent richting de bal. Lisień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Haremza geeft de bal voor. Daar is Kitowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukucz is nu in balbezit. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień schiet op doel. Waśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Haremza speelt de bal door. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos verovert de bal door een tackle van achteren. Kłos draait met de bal, schiet en ... Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 4:0

39e minuut.
Pazzini onderschept slim de pass. Pazzini geeft de bal voor. Kłos heeft problemen om de bal te vangen. Kłos draait met de bal, schiet en ... Waśko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 5:0

42e minuut.
Kłos passt de bal met de wreef. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz passt de bal in één keer door. Lisień is nu in balbezit. Lisień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kitowicz onderschept slim de pass. Kitowicz geeft een hoge lob. Pazzini rent richting de bal. Pazzini schiet op doel. Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 21%, Giomollocco 79%.
Artmedia Poznań - Giomollocco 6:0

46e minuut.
Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień met een sublieme pass. Kłos rent richting de bal. Kłos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 7:0

48e minuut.
Kitowicz geeft een hoge lob. Kłos kopt de bal weg. Lisień rent richting de bal. Lisień draait met de bal, schiet en ... Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 8:0

50e minuut.
Haremza speelt de bal door. Kłos speelt de bal door. Daar is Pazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Pazzini passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Druciak de bal onder controle te krijgen. Lisień is nu in balbezit. Lisień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Haremza passt de bal in één keer door. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Druciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waśko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 9:0

57e minuut.
Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos onderschept slim de pass. Kłos met een sublieme pass. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 10:0

59e minuut.
Klungelig pakt Haremza de bal. Haremza geeft een hoge lob. Lisień kopt de bal weg. Kłos is nu in balbezit. Kłos schiet op doel. Waśko bokst de bal weg. Daar is Kitowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłos rent richting de bal. Kłos draait met de bal, schiet en ... Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 11:0

62e minuut.
Haremza probeert naar een medespeler te passen. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini passt de bal zonder na te denken. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Pazzini de bal. Kłos rent richting de bal. Kłos passt de bal in één keer door. Lisień is nu in balbezit. Lisień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
van Zwieten geeft een lange en hoge pass. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stefanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzini rent richting de bal. Pazzini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kitowicz met een sublieme pass. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini passt de bal zonder na te denken. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz passt de bal in één keer door. Daar is Pazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Waśko trapt de bal weg. Niżnik kopt de bal weg. Haremza geeft een lange en hoge pass. Kłos is nu in balbezit. Kłos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
van Zwieten kopt de bal weg. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz passt de bal zonder na te denken. Lisień rent richting de bal. Lisień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Niżnik geeft een lange en hoge pass. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Haremza is nu in balbezit. Haremza geeft de bal voor. Kłos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stefanowicz rent richting de bal. Kłos onderschept slim de pass. Kłos geeft de bal voor. Lisień krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Artmedia Poznań - Giomollocco 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artmedia Poznań 18%, Giomollocco 82%.
Artmedia Poznań - Giomollocco 12:0