Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gonnosuke Team Orzeł Czemierniki Lublin
Podstawowa Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 24.8
goed Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Kunia is nu in balbezit. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski passt de bal zonder na te denken. Menger probeert naar een medespeler te passen. Čkuljević met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cywiński onderschept slim de pass. Menger onderschept slim de pass. Menger geeft de bal voor. Kudlik rent richting de bal. Kudlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kunia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Čkuljević rent richting de bal. Szamotulski rent richting de bal. Berny verovert de bal door een tackle van achteren. Kudlik rent richting de bal. Kudlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Menger probeert de bal aan de voet te houden. Menger passt de bal in één keer door. Karádi speelt de bal door. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik draait met de bal, schiet en ... Pijanowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Karádi de bal. Čkuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Čkuljević geeft de bal voor. Kudlik rent richting de bal. Kudlik schiet op doel. Pijanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Celin geeft de bal voor. Cieniasek probeert de bal aan de voet te houden. Roşoga speelt de bal door. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Karádi met een sublieme pass. Menger rent richting de bal. Menger geeft een lange en hoge pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wawrzyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga onderschept slim de pass. Roşoga geeft de bal voor. Daar is Kudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudlik draait met de bal, schiet en ... Pijanowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Karádi kopt de bal weg. Kudlik rent richting de bal. Kudlik passt de bal in één keer door. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Čkuljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Szamotulski de bal. Szamotulski passt de bal met de wreef. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 37%, Orzeł Czemierniki Lublin 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gonnosuke Team - Orzeł Czemierniki Lublin 0:0

47e minuut.
Pijanowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Celin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čkuljević geeft een lange en hoge pass. Kudlik rent richting de bal. Kudlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cieniasek is nu in balbezit. Cieniasek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roşoga met een snelle inworp. Čkuljević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Roşoga speelt de bal door. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karádi probeert naar een medespeler te passen. Menger bereikt de bal nog maar net als eerste. Menger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Celin rent richting de bal. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Cieniasek is nu in balbezit. Roşoga onderschept slim de pass. Roşoga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Menger rent richting de bal. Menger passt de bal zonder na te denken. Kudlik rent richting de bal. Kudlik draait met de bal, schiet en ... Pijanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Orzeł Czemierniki Lublin 1:0

84e minuut.
Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny passt de bal in één keer door. Stabrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Orzeł Czemierniki Lublin 2:0

89e minuut.
Pijanowski trapt de bal weg. Čkuljević kopt de bal weg. Berny is nu in balbezit. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 33%, Orzeł Czemierniki Lublin 67%.
Gonnosuke Team - Orzeł Czemierniki Lublin 2:0