Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbo Mrówkojady Ben-Wis
***** *** Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Gołembiewski geeft de bal voor. Ochojski rent richting de bal. Hach maakt een afschuwelijke overtreding. Hach krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rejmer verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rejmer de bal. Rejmer met een sublieme pass. Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 1:0

11e minuut.
Aarskog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogueira heeft problemen om de bal te vangen. Nogueira speelt de bal door. Rejmer rent richting de bal. Rejmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 2:0

13e minuut.
Szaranowicz met een sublieme pass. Nogueira speelt de bal door. Rejmer rent richting de bal. Rejmer draait met de bal, schiet en ... Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 3:0

21e minuut.
Aarskog bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarskog passt de bal in één keer door. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer draait met de bal, schiet en ... Kebab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 4:0

26e minuut.
Szaranowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gałan met de inworp. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki geeft een hoge lob. Ochojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sławoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Parmas geeft de bal voor. Gołembiewski kopt de bal weg. Daar is Rejmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejmer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smyła de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 5:0

34e minuut.
Nogueira probeert naar een medespeler te passen. Rejmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rejmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Nogueira legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 6:0

38e minuut.
Rejmer is nu in balbezit. Rejmer met een sublieme pass. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia schiet op doel. Kebab maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 7:0

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aarskog zal de hoekschop nemen. Csizmadia heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski rent richting de bal. Csizmadia verovert de bal door een tackle van achteren. Csizmadia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Mrówkojady 37%, Ben-Wis 63%.
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 8:0

61e minuut.
Gałan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sygiet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmas is nu in balbezit. Parmas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kajzerka kopt de bal weg. Kujawa probeert de bal aan de voet te houden. Nogueira rent richting de bal. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer haalt uit met een fantastische trap. Kebab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia schiet op doel. Kebab maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rejmer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Nogueira geeft een lange en hoge pass. Rejmer rent richting de bal. Rejmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 9:0

73e minuut.
Rejmer rent richting de bal. Nogueira rent richting de bal. Kujawa begaat een overtreding. Kujawa krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Parmas geeft de bal voor. Rejmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sygiet kopt de bal weg. Nogueira rent richting de bal. Nogueira passt de bal zonder na te denken. Rejmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejmer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Mrówkojady 26%, Ben-Wis 74%.
Turbo Mrówkojady - Ben-Wis 9:0