Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Śląsk Zabrze NaszaCicha
Normal Tactiek Neu
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 31.5
solide Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gemelli is nu in balbezit. Gdeszyński met een sublieme pass. Chiţa geeft een hoge lob. Xiong rent richting de bal. Xiong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląsk Zabrze - NaszaCicha 1:0

22e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Xiong rent richting de bal. Bajda is nu in balbezit. Bajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yardımcı passt de bal met de wreef. Lewator rent richting de bal. Xiong verovert de bal door een tackle van achteren. Xiong draait met de bal, schiet en ... Minga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląsk Zabrze - NaszaCicha 2:0

28e minuut.
Baudracco geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nicholls de bal onder controle te krijgen. Augustyniak rent richting de bal. Augustyniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląsk Zabrze - NaszaCicha 2:1

30e minuut.
Nicholls geeft een lange en hoge pass. Xiong heeft problemen om de bal te vangen. Bajda rent richting de bal. Bajda haalt uit met een fantastische trap. Minga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Bajda is nu in balbezit. Bajda met een sublieme pass. Xiong is nu in balbezit. Xiong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Śląsk Zabrze 35%, NaszaCicha 65%.
KS Śląsk Zabrze - NaszaCicha 2:1

48e minuut.
Luna met een sublieme pass. Baudracco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zinius. Zinius krijgt een gele kaart. Baudracco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kęska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak draait met de bal, schiet en ... Timiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gruszczak rent richting de bal. Bajda verovert de bal door een tackle van achteren. Bajda passt de bal zonder na te denken. Xiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Zinius is nu in balbezit. Zinius passt de bal met de wreef. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Nicholls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholls geeft een lange en hoge pass. Xiong heeft problemen om de bal te vangen. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Mariscal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kęska is nu in balbezit. Mariscal verovert de bal door een tackle van achteren. Xiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Xiong verovert de bal door een tackle van achteren. Xiong schiet op doel. Minga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zinius is nu in balbezit. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Xiong heeft problemen om de bal te vangen. Xiong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Śląsk Zabrze 33%, NaszaCicha 67%.
KS Śląsk Zabrze - NaszaCicha 2:1