Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paddy Power Boner squad
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 21.7
formidable Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
van Hintum bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hintum passt de bal zonder na te denken. Civil is nu in balbezit. Civil draait met de bal, schiet en ... Mrównica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 1:0

6e minuut.
van Hintum rent richting de bal. van Hintum geeft een hoge lob. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci passt de bal met de wreef. Civil is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Potasznik onderschept slim de pass. Mrównica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Civil. Civil krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Civil is nu in balbezit. Civil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Herghelegiu met een sublieme pass. Civil is nu in balbezit. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci draait met de bal, schiet en ... Potasznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 2:0

15e minuut.
Zwierzak met een sublieme pass. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Civil rent richting de bal. Civil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 3:0

19e minuut.
Górniak geeft een lange en hoge pass. Sooäär geeft een lange en hoge pass. Potasznik rent richting de bal. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 4:0

25e minuut.
Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci passt de bal zonder na te denken. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Civil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 5:0

26e minuut.
Górniak heeft problemen om de bal te vangen. Górniak met een sublieme pass. Tlaga is nu in balbezit. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potasznik heeft problemen om de bal te vangen. Civil is nu in balbezit. Civil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dinescu trapt de bal weg. Özkelleci probeert de bal aan de voet te houden. Łupina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özkelleci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Özkelleci kan niet meer verder spelen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski geeft een hoge lob. Civil probeert de bal met de borst te controleren. Civil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 6:0

30e minuut.
Tlaga speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu passt de bal met de wreef. Civil rent richting de bal. Civil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szczepańczyk is nu in balbezit. Łupina rent richting de bal. Szczepańczyk begaat een overtreding. Szczepańczyk krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk geeft een lange en hoge pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 7:0

38e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski passt de bal met de wreef. Harasiuk rent richting de bal. Harasiuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Szczepańczyk de bal. Szczepańczyk speelt de bal door. Civil rent richting de bal. Civil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 8:0

45e minuut.
Szczepańczyk rent richting de bal. Civil rent richting de bal. Górniak met een sublieme pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paddy Power 32%, Boner squad 68%.
Paddy Power - Boner squad 9:0

47e minuut.
Civil passt de bal in één keer door. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk passt de bal in één keer door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
van Hintum verovert de bal door een tackle van achteren. van Hintum met een sublieme pass. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 10:0

52e minuut.
Potasznik rent richting de bal. Potasznik met een sublieme pass. Klungelig pakt Łupina de bal. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łupina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk passt de bal zonder na te denken. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 11:0

59e minuut.
Dąbkowski rent richting de bal. Bonoli onderschept slim de pass. Bonoli met een sublieme pass. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Civil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civil probeert naar een medespeler te passen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 12:0

73e minuut.
Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu geeft een hoge lob. Daar is Potasznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bambrowski geeft de bal voor. Daar is Dąbkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonoli geeft de bal voor. Civil is nu in balbezit. Civil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Andreu speelt de bal door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 13:0

83e minuut.
van Hintum geeft de bal voor. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Civil de bal. Civil haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bonoli is nu in balbezit. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk passt de bal in één keer door. Civil rent richting de bal. Civil schiet op doel. Mrównica bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zwierzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Civil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Power - Boner squad 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paddy Power 28%, Boner squad 72%.
Paddy Power - Boner squad 14:0