Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pekaes Unico Grande Amore
rondel Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 16.8
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Jałbrzyk trapt de bal weg. Danilović kopt de bal weg. Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Anh Bảo speelt de bal door. Danilović heeft problemen om de bal te vangen. Danilović passt de bal in één keer door. Daar is Frączczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączczak schiet op doel. Kałużyński bokst de bal weg. Capra rent richting de bal. Capra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Capra onderschept slim de pass. Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak draait met de bal, schiet en ... Kałużyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Unico Grande Amore 1:0

10e minuut.
Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jałbrzyk de bal. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capra is nu in balbezit. Capra schiet op doel. Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzemiński speelt de bal door. Capra is nu in balbezit. Capra geeft een lange en hoge pass. Frączczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Unico Grande Amore 2:0

13e minuut.
Lipka kopt de bal weg. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra speelt de bal door. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Capra rent richting de bal. Capra speelt de bal door. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Unico Grande Amore 3:0

28e minuut.
Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo met een sublieme pass. Drągowski rent richting de bal. Capra verovert de bal door een tackle van achteren. Capra draait met de bal, schiet en ... Kałużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomirescu zal de hoekschop nemen. Anh Bảo is nu in balbezit. Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. Frączczak heeft problemen om de bal te vangen. Frączczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Danilović de bal. Danilović passt de bal zonder na te denken. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jałbrzyk de bal onder controle te krijgen. Paal!

39e minuut.
Drągowski controleert de bal met de borst. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra met een sublieme pass. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pekaes 20%, Unico Grande Amore 80%.
KS Pekaes - Unico Grande Amore 3:0

47e minuut.
Danilović is nu in balbezit. Danilović passt de bal met de wreef. Capra probeert naar een medespeler te passen. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Jova heeft problemen om de bal te vangen. Jova probeert naar een medespeler te passen. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Danilović rent richting de bal. Danilović geeft een hoge lob. Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Capra is nu in balbezit. Capra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Danilović de bal. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak haalt uit met een fantastische trap. Jałbrzyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Unico Grande Amore 4:0

70e minuut.
Daar is Wajerczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski met een sublieme pass. Frączczak rent richting de bal. Frączczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Jałbrzyk trapt de bal weg. Lipka kopt de bal weg. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak draait met de bal, schiet en ... Kałużyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pekaes - Unico Grande Amore 5:0

82e minuut.
Anh Bảo speelt de bal door. Danilović is nu in balbezit. Danilović passt de bal zonder na te denken. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Strażak geeft de bal voor. Inworp. Anh Bảo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Danilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danilović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pekaes 15%, Unico Grande Amore 85%.
KS Pekaes - Unico Grande Amore 5:0