Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raymond Franz sharoDamia
fikimiki4 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Zabraniak rent richting de bal. Felloni Cinali onderschept slim de pass. Felloni Cinali speelt de bal door. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 1:0

13e minuut.
Felloni Cinali neemt de hoekschop. Dalcin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Boniek ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boniek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dalcin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bahlke neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 2:0

16e minuut.
Arricca met de inworp. Felloni Cinali met een sublieme pass. Dalcin rent richting de bal. Dalcin schiet op doel. Gdyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 3:0

18e minuut.
Bratkowski geeft een hoge lob. Inworp. Felloni Cinali met een snelle inworp. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bahlke rent richting de bal. Bahlke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rafalski de bal. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bichsel is nu in balbezit. Bichsel passt de bal in één keer door. Bahlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahlke schiet op doel. Gorączko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Felloni Cinali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalcin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Miąszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Milion rent richting de bal. Milion passt de bal met de wreef. Bahlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahlke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Miąszkiewicz geeft de bal voor. Arricca kopt de bal weg. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali geeft een lange en hoge pass. Daar is Gorączko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aniszewski passt de bal met de wreef. Arricca is nu in balbezit. Felloni Cinali met een sublieme pass. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 4:0

37e minuut.
Bahlke verovert de bal door een tackle van achteren. Miąszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąszkiewicz speelt de bal door. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 5:0

41e minuut.
Milion met een snelle inworp. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali speelt de bal door. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 6:0

43e minuut.
Milion met de inworp. Bichsel is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rafalski ... Strafschop! Bichsel raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dalcin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 7:0

43e minuut.
Arricca met een snelle inworp. Felloni Cinali heeft problemen om de bal te vangen. Felloni Cinali passt de bal in één keer door. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 26%, sharoDamia 74%.
Raymond Franz - sharoDamia 8:0

47e minuut.
Felloni Cinali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dalcin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 9:0

52e minuut.
Klungelig pakt Arricca de bal. Arricca geeft een hoge lob. Bichsel kopt de bal weg. Dalcin rent richting de bal. Dalcin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin passt de bal in één keer door. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Gdyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 10:0

60e minuut.
Felloni Cinali met een snelle inworp. Milion geeft een lange en hoge pass. Gorączko probeert de bal met de borst te controleren. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Felloni Cinali met een sublieme pass. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel probeert naar een medespeler te passen. Bahlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahlke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zabraniak is nu in balbezit. Lichnerowicz rent richting de bal. Arricca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arricca krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bahlke verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali met een sublieme pass. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Gdyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Miąszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali passt de bal in één keer door. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz geeft een hoge lob. Milion speelt de bal door. Dalcin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 11:0

86e minuut.
Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Dalcin is nu in balbezit. Dalcin draait met de bal, schiet en ... Gdyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raymond Franz - sharoDamia 12:0

87e minuut.
Lichnerowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zabraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalcin begaat een overtreding. Dalcin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalcin rent richting de bal. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Gdyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raymond Franz 26%, sharoDamia 74%.
Raymond Franz - sharoDamia 12:0