Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SilverRox Rzeszów
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Malkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus geeft de bal voor. Shilkov kopt de bal weg. Conte is nu in balbezit. Conte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Conte is nu in balbezit. Krygier probeert naar een medespeler te passen. Tafuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafuri geeft een lange en hoge pass. Spitz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tafuri kopt de bal weg. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępek rent richting de bal. Spitz onderschept slim de pass. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tafuri met een sublieme pass. Stencel probeert naar een medespeler te passen. Malkus geeft een hoge lob. Spitz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 1:0

20e minuut.
Stencel is nu in balbezit. Stencel geeft de bal voor. Inworp. Malkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siewielec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stępek onderschept slim de pass. Stępek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malkus met de inworp. Spitz geeft een lange en hoge pass. Jarzębowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Conte de bal. Conte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 2:0

31e minuut.
Shilkov rent richting de bal. Shilkov passt de bal met de wreef. Tafuri met een sublieme pass. Klungelig pakt Conte de bal. Conte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tafuri kopt de bal weg. Conte is nu in balbezit. Conte passt de bal in één keer door. Spitz rent richting de bal. Spitz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 3:0

37e minuut.
Zapotoczny met een snelle inworp. Masłowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Siewielec ... Strafschop! Masłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masłowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spincemaille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Malkus speelt de bal door. Shilkov probeert naar een medespeler te passen. Płomyk rent richting de bal. Conte is nu in balbezit. Conte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 4:0

42e minuut.
Tafuri passt de bal met de wreef. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz met een sublieme pass. Conte rent richting de bal. Conte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SilverRox 24%, Rzeszów 76%.
SilverRox - Rzeszów 5:0

47e minuut.
Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Malkus is nu in balbezit. Malkus geeft de bal voor. Conte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Spitz geeft de bal voor. Klungelig pakt Płomyk de bal. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte schiet op doel. Jarzębowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 6:0

61e minuut.
Kaniewski is nu in balbezit. Kaniewski passt de bal met de wreef. Malkus speelt de bal door. Conte is nu in balbezit. Conte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 7:0

63e minuut.
Katsouridis passt de bal zonder na te denken. Malkus is nu in balbezit. Malkus geeft een lange en hoge pass. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel. Jarzębowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SilverRox - Rzeszów 8:0

69e minuut.
Malkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus geeft een hoge lob. Conte rent richting de bal. Conte draait met de bal, schiet en ... Jarzębowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Płomyk speelt de bal door. Krygier is nu in balbezit. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Conte rent richting de bal. Conte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zapotoczny is nu in balbezit. Katsouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsouridis geeft de bal voor. Conte is nu in balbezit. Conte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SilverRox 32%, Rzeszów 68%.
SilverRox - Rzeszów 8:0