Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowe Miasto Wałbrzych BVB Dortmund 09
721 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Lisboa rent richting de bal. Lisboa passt de bal in één keer door. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 1:0

20e minuut.
Szafarz rent richting de bal. Sommerlund onderschept slim de pass. Sommerlund passt de bal in één keer door. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Radyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sommerlund rent richting de bal. Sommerlund passt de bal in één keer door. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Prezado probeert naar een medespeler te passen. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 2:0

31e minuut.
Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prezado probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov schiet op doel. Wahadło probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 3:0

33e minuut.
Dayıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Prezado probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel. Wahadło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 4:0

34e minuut.
Verhasselt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

35e minuut.
Dayıoğlu met een sublieme pass. Karpuzov is nu in balbezit. Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa rent richting de bal. Lisboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 27%, BVB Dortmund 09 73%.
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 5:0

60e minuut.
Radyszkiewicz onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sommerlund met de inworp. Dayıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dayıoğlu schiet op doel. Wahadło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 6:0

62e minuut.
Prezado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manuszewski de bal. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 7:0

64e minuut.
Darnowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olsztyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sommerlund is nu in balbezit. Sommerlund geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manuszewski de bal. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov schiet op doel. Wahadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 8:0

79e minuut.
Sommerlund geeft een lange en hoge pass. Milovanović kopt de bal weg. Daar is Lisboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisboa schiet op doel. Wahadło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 9:0

83e minuut.
Topolewski geeft de bal voor. Inworp. Milovanović met een snelle inworp. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Miasto Wałbrzych 27%, BVB Dortmund 09 73%.
Nowe Miasto Wałbrzych - BVB Dortmund 09 9:0