Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D Legia Sosnowice
nowa442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
56 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozda met de inworp. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Bonnier controleert de bal met de borst. Ragaman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Doeltrap. Bania trapt de bal weg van het doel. Casanova kopt de bal weg. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gniadkowski onderschept slim de pass. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Małyszko de bal. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 1:0

16e minuut.
Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Papajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bania rent richting de bal. Papajec verovert de bal door een tackle van achteren. Papajec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 2:0

18e minuut.
Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Papajec heeft problemen om de bal te vangen. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 3:0

21e minuut.
Kolbus is nu in balbezit. Papajec onderschept slim de pass. Papajec met een sublieme pass. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova speelt de bal door. Małyszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Casanova speelt de bal door. Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zasusz probeert naar een medespeler te passen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gniadkowski krijgt een gele kaart. Kołcz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Duvarcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Casanova is nu in balbezit. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. Małyszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niżnik trapt de bal weg van het doel. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Papajec rent richting de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Niżnik trapt de bal weg. Daar is Cyganek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Małyszko de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 4:0

35e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kolbus de bal onder controle te krijgen. Duvarcıoğlu kopt de bal weg. Papajec is nu in balbezit. Papajec draait met de bal, schiet en ... Paal! Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. Niżnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniadkowski neemt de hoekschop. Papajec springt en kopt de bal. Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniadkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 5:0

39e minuut.
Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec speelt de bal door. Duvarcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niżnik trapt de bal weg. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Małyszko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bania kopt de bal weg. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski passt de bal met de wreef. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zafertepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casanova geeft een hoge lob. Papajec probeert de bal met de borst te controleren. Papajec haalt uit met een fantastische trap. Bania probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniadkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duvarcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 21%, Legia Sosnowice 79%.
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 5:0

46e minuut.
Sznaucner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek probeert naar een medespeler te passen. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Czarnotta passt de bal met de wreef. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski geeft een hoge lob. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. Niżnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 6:0

52e minuut.
Cyganek rent richting de bal. Casanova onderschept slim de pass. Casanova probeert naar een medespeler te passen. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Casanova met een sublieme pass. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu speelt de bal door. Papajec heeft problemen om de bal te vangen. Papajec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 7:0

56e minuut.
Małyszko kopt de bal weg. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papajec de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 8:0

57e minuut.
Casanova passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Duvarcıoğlu passt de bal in één keer door. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 9:0

60e minuut.
Klungelig pakt Kołcz de bal. Gniadkowski met een sublieme pass. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec schiet op doel. Niżnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 10:0

61e minuut.
Klungelig pakt Sznaucner de bal. Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Duvarcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Papajec rent richting de bal. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Małyszko geeft een lange en hoge pass. Gniadkowski rent richting de bal. Gniadkowski speelt de bal door. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 11:0

68e minuut.
Papajec passt de bal zonder na te denken. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski geeft de bal voor. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe draait met de bal, schiet en ... Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 12:0

70e minuut.
Sznaucner probeert naar een medespeler te passen. Bosek heeft problemen om de bal te vangen. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec verovert de bal door een tackle van achteren. Papajec haalt uit met een fantastische trap. Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Inworp. Zafertepe met de inworp. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 13:0

77e minuut.
Casanova kopt de bal weg. Gniadkowski rent richting de bal. Gniadkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Papajec de bal. Papajec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Małyszko trapt de bal weg. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe passt de bal in één keer door. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niżnik met een harde bal richting middenveld. Casanova kopt de bal weg. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 14:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniadkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gniadkowski met de inworp. Casanova probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Niżnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 7%, Legia Sosnowice 93%.
Hooligans Goleniów ;D - Legia Sosnowice 14:0