Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Malina HMR Ratnowice
trtr Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Codrea is nu in balbezit. Allegri geeft de bal voor. Vécsey met een sublieme pass. Boyko rent richting de bal. Boyko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Codrea rent richting de bal. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Boyko is nu in balbezit. Boyko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 1:0

18e minuut.
Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski is nu in balbezit. Allegri verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Codrea kopt de bal weg. Boyko rent richting de bal. Boyko draait met de bal, schiet en ... Bralewski probeert de bal aan de voet te houden. Grzebaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 2:0

24e minuut.
Ruela kopt de bal weg. Allegri rent richting de bal. Kobarynko is nu in balbezit. Allegri onderschept slim de pass. Allegri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fauchet rent richting de bal. Fauchet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyrzanowski de bal. Allegri is nu in balbezit. Allegri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fauchet rent richting de bal. Fauchet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyrzanowski de bal. Boyko rent richting de bal. Boyko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 3:0

32e minuut.
Vécsey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fauchet met een sublieme pass. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Allegri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu onderschept slim de pass. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Allegri rent richting de bal. Allegri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Allegri rent richting de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Boyko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 4:0

38e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski passt de bal zonder na te denken. Sugalski heeft problemen om de bal te vangen. Boyko rent richting de bal. Boyko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Codrea probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegri geeft de bal voor. Grzebaczewski bokst de bal weg. Paal! Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 5:0

45e minuut.
Vécsey rent richting de bal. Vécsey speelt de bal door. Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyko schiet op doel. Bralewski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Malina 20%, HMR Ratnowice 80%.
LZS Malina - HMR Ratnowice 5:0

47e minuut.
Vécsey passt de bal zonder na te denken. Boyko is nu in balbezit. Boyko met een sublieme pass. Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 6:0

48e minuut.
Fauchet met de inworp. Vécsey met een sublieme pass. Boyko met een sublieme pass. Allegri rent richting de bal. Allegri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 7:0

51e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu passt de bal met de wreef. Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegri haalt uit met een fantastische trap. Grzebaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 8:0

53e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Bralewski rent richting de bal. Boyko verovert de bal door een tackle van achteren. Boyko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 9:0

55e minuut.
Muża kan de bal niet met de borst controleren. Ninoiu geeft de bal voor. Allegri rent richting de bal. Allegri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 10:0

56e minuut.
Boyko is nu in balbezit. Ninoiu met een sublieme pass. Allegri rent richting de bal. Allegri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pyrzanowski de bal onder controle te krijgen. Grzebaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - HMR Ratnowice 11:0

58e minuut.
Allegri geeft een lange en hoge pass. Daar is Bralewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyko rent richting de bal. Boyko schiet op doel. Grzebaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boyko is nu in balbezit. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft een hoge lob. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kuźniewski is nu in balbezit. Kósa verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel onderschept slim de pass. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... Noriega bokst de bal weg.

72e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Allegri is nu in balbezit. Ninoiu met een sublieme pass. Boyko rent richting de bal. Boyko haalt uit met een fantastische trap. Grzebaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Vécsey passt de bal in één keer door. Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ninoiu speelt de bal door. Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Malina 28%, HMR Ratnowice 72%.
LZS Malina - HMR Ratnowice 11:0