Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilital SzaraNagaJama
U6 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten weak
good Passen average
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Elizondo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ochódzki de bal. Ochódzki met een sublieme pass. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ochódzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerber de bal. Kaplan met een sublieme pass. Avantaggiato is nu in balbezit. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato rent richting de bal. Mączewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avantaggiato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kouvas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avantaggiato met een sublieme pass. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap. Nowacki bokst de bal weg.

14e minuut.
Elizondo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaplan de bal. Kaplan geeft een lange en hoge pass. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 1:0

18e minuut.
Elizondo is nu in balbezit. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo is nu in balbezit. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kaplan heeft problemen om de bal te vangen. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki speelt de bal door. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ochódzki kopt de bal weg. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan passt de bal zonder na te denken. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski geeft een hoge lob. Tomczak probeert de bal met de borst te controleren. Scarfi rent richting de bal. Scarfi schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Kaplan de bal. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 2:0

34e minuut.
Mączewski geeft de bal voor. Türksoy rent richting de bal. Türksoy geeft een lange en hoge pass. Avantaggiato is nu in balbezit. Avantaggiato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 3:0

36e minuut.
Mączewski rent richting de bal. Elizondo onderschept slim de pass. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Elizondo is nu in balbezit. Avantaggiato is nu in balbezit. Kaplan rent richting de bal. Kaplan schiet op doel. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 4:0

41e minuut.
Daar is Cerber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo heeft problemen om de bal te vangen. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cerber is nu in balbezit. Kaplan is nu in balbezit. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 5:0

45e minuut.
Scarfi passt de bal met de wreef. Türksoy met een sublieme pass. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 15%, SzaraNagaJama 85%.
Wilital - SzaraNagaJama 5:0

47e minuut.
Ochódzki passt de bal met de wreef. Elizondo rent richting de bal. Elizondo passt de bal in één keer door. Kaplan rent richting de bal. Kaplan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 6:0

53e minuut.
Kouvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouvas probeert naar een medespeler te passen. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki passt de bal in één keer door. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Elizondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ... Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 7:0

64e minuut.
Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo speelt de bal door. Daar is Kaplan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 8:0

65e minuut.
Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski probeert naar een medespeler te passen. Kolęda is nu in balbezit. Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan schiet op doel. Nowacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Scarfi kopt de bal weg. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Avantaggiato de bal. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Avantaggiato draait met de bal, schiet en ... Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Elizondo kopt de bal weg. Ochódzki kan de bal niet met de borst controleren. Ochódzki geeft een hoge lob. Nowacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 9:0

78e minuut.
Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo passt de bal met de wreef. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan haalt uit met een fantastische trap. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Elizondo probeert de bal met de borst te controleren. Elizondo met een sublieme pass. Ochódzki met een sublieme pass. Avantaggiato rent richting de bal. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nowacki trapt de bal weg. Ochódzki kopt de bal weg. Daar is Elizondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avantaggiato is nu in balbezit. Avantaggiato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Nowacki met een harde bal richting middenveld. Scarfi kopt de bal weg. Kaplan probeert de bal met de borst te controleren. Kaplan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fredyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochódzki met de inworp. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 10:0

89e minuut.
Kaplan is nu in balbezit. Kaplan passt de bal zonder na te denken. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Avantaggiato schiet op doel. Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - SzaraNagaJama 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 11%, SzaraNagaJama 89%.
Wilital - SzaraNagaJama 11:0