Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDZ1910 Akodinek
442_1 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Ruminkiewicz de bal. Kotsaridis is nu in balbezit. Kotsaridis met een sublieme pass. Messy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy draait met de bal, schiet en ... Kosmal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 1:0

2e minuut.
Szerb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotsaridis geeft een hoge lob. Daar is Messy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messy schiet op doel. Kosmal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 2:0

12e minuut.
Szerb is nu in balbezit. Szerb passt de bal met de wreef. Kotsaridis met een sublieme pass. Messy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy schiet op doel. Kosmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lelewik geeft een hoge lob. Szerb geeft een hoge lob. Messy speelt de bal door. Kotsaridis rent richting de bal. Kotsaridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lelewik passt de bal in één keer door. Szerb met een sublieme pass. Kotsaridis probeert naar een medespeler te passen. Messy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kotsaridis is nu in balbezit. Kotsaridis probeert naar een medespeler te passen. Messy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kordiaczyński de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ruminkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotsaridis rent richting de bal. Kotsaridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Unglück kopt de bal weg. Klungelig pakt Messy de bal. Messy passt de bal in één keer door. Kotsaridis is nu in balbezit. Kotsaridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 3:0

25e minuut.
Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy passt de bal met de wreef. Kotsaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Messy heeft problemen om de bal te vangen. Kotsaridis rent richting de bal. Kotsaridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Unglück kopt de bal weg. Messy heeft problemen om de bal te vangen. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy is nu in balbezit. Messy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDZ1910 19%, Akodinek 81%.
RDZ1910 - Akodinek 3:0

51e minuut.
Kotsaridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koks rent richting de bal. Koks met een sublieme pass. Kotsaridis is nu in balbezit. Kotsaridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Vintilă de bal onder controle te krijgen. Unglück is nu in balbezit. Unglück geeft een hoge lob. Kotsaridis rent richting de bal. Kotsaridis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Koks heeft problemen om de bal te vangen. Kotsaridis is nu in balbezit. Kotsaridis speelt de bal door. Daar is Messy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kotsaridis probeert naar een medespeler te passen. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Messy is nu in balbezit. Messy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 4:0

64e minuut.
Szerb geeft een hoge lob. Messy rent richting de bal. Messy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kordiaczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 5:0

66e minuut.
Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych geeft de bal voor. Sobczyk rent richting de bal. Kotsaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsaridis geeft een lange en hoge pass. Paal! Kosmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Piekarek heeft problemen om de bal te vangen. Unglück rent richting de bal. Unglück passt de bal in één keer door. Szerb is nu in balbezit. Szerb geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Unglück met een sublieme pass. Messy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messy speelt de bal door. Kotsaridis rent richting de bal. Kotsaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 6:0

80e minuut.
Unglück speelt de bal door. Szerb is nu in balbezit. Szerb passt de bal met de wreef. Kotsaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Messy is nu in balbezit. Messy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDZ1910 - Akodinek 7:0

88e minuut.
Messy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzymiński komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Martyniak met de inworp. Szymiczek rent richting de bal. Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDZ1910 12%, Akodinek 88%.
RDZ1910 - Akodinek 7:0