Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fornal Tv fc barcelona va bajern monaachiu
Fornallas Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Filarski geeft een lange en hoge pass. Rocha kopt de bal weg. Karkoszka speelt de bal door. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Velcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

4e minuut.
Klungelig pakt Opyd de bal. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka geeft een hoge lob. Kolasiński heeft problemen om de bal te vangen. Kolasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Opyd is nu in balbezit. Karkoszka onderschept slim de pass. Karkoszka passt de bal in één keer door. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 1:0

12e minuut.
Żywanowski probeert naar een medespeler te passen. Karkoszka heeft problemen om de bal te vangen. Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Łopaciuk met een harde bal richting middenveld. Silvano rent richting de bal. Silvano speelt de bal door. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Żywanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka probeert naar een medespeler te passen. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Silvano kopt de bal weg. Tubaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubaldi met een sublieme pass. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Silvano passt de bal in één keer door. Princ rent richting de bal. Princ passt de bal met de wreef. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tubaldi kopt de bal weg. Opyd probeert de bal met de borst te controleren. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap. Kolasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tubaldi is nu in balbezit. Tubaldi geeft de bal voor. Filarski heeft problemen om de bal te vangen. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Silvano speelt de bal door. Princ geeft de bal voor. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Żywanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka met een sublieme pass. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Silvano kopt de bal weg. Karkoszka kan de bal niet met de borst controleren. Opyd rent richting de bal. Karkoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Łopaciuk bokst de bal weg.

33e minuut.
Tubaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubaldi geeft een hoge lob. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński onderschept slim de pass. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 2:0

42e minuut.
Princ met een sublieme pass. Klungelig pakt Karkoszka de bal. Karkoszka met een sublieme pass. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 23%, fc barcelona va bajern monaachiu 77%.
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 3:0

50e minuut.
Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka onderschept slim de pass. Karkoszka passt de bal met de wreef. Tubaldi geeft de bal voor. Princ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łopaciuk trapt de bal weg. Silvano kopt de bal weg. Kolasiński heeft problemen om de bal te vangen. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 4:0

54e minuut.
Princ is nu in balbezit. Princ speelt de bal door. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nowik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kolasiński is nu in balbezit. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Silvano speelt de bal door. Machov met een sublieme pass. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kolasiński haalt uit met een fantastische trap. Żywanowski heeft problemen om de bal te vangen. Opyd is nu in balbezit. Karkoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap. Łopaciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tubaldi met de inworp. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka probeert naar een medespeler te passen. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Silvano geeft de bal voor. Princ kopt de bal weg. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 5:0

78e minuut.
Mełgieś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tubaldi met de inworp. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Princ met de inworp. Karkoszka geeft een hoge lob. Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 6:0

88e minuut.
Silvano geeft een hoge lob. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 22%, fc barcelona va bajern monaachiu 78%.
Fornal Tv - fc barcelona va bajern monaachiu 7:0