Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPACZE FC ROW_Rybnik
HEJKA Tactiek memo
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 30.3
redelijk Schieten matig
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Vojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojičić speelt de bal door. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Płonowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 1:0

9e minuut.
Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. Cruyff probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 2:0

11e minuut.
Severinsson met een sublieme pass. Krasiński geeft een lange en hoge pass. Ściuk controleert de bal met de borst. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş draait met de bal, schiet en ... Płonowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 3:0

14e minuut.
Płonowski trapt de bal weg van het doel. Bradley kopt de bal weg. Spychalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ird verovert de bal door een tackle van achteren. Ird haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Severinsson speelt de bal door. Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Severinsson krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Resmunguinha rent richting de bal. Resmunguinha passt de bal in één keer door. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński geeft een lange en hoge pass. Maldari krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Resmunguinha rent richting de bal. Resmunguinha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Święcki de bal. Vojičić is nu in balbezit. Vojičić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Resmunguinha passt de bal zonder na te denken. Cruyff rent richting de bal. Cruyff passt de bal zonder na te denken. Maldari is nu in balbezit. Maldari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 30%, ROW_Rybnik 70%.
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 3:0

51e minuut.
Maldari kopt de bal weg. Daar is Święcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 4:0

57e minuut.
Vojičić onderschept slim de pass. Vojičić passt de bal in één keer door. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Płonowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 5:0

58e minuut.
Ściuk geeft een lange en hoge pass. Krasiński kopt de bal weg. Jęczeń rent richting de bal. Severinsson onderschept slim de pass. Severinsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cruyff kopt de bal weg. Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Błaszko zijn tegenspeler op de grond. Błaszko krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Laine met een snelle inworp. Krzystek is nu in balbezit. Cruyff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruyff krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojičić met een sublieme pass. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 6:0

88e minuut.
Laine rent richting de bal. Laine geeft de bal voor. Ściuk is nu in balbezit. Ściuk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vojičić de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 31%, ROW_Rybnik 69%.
KOPACZE FC - ROW_Rybnik 6:0