Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadows Wola bielany
Normal 01 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 17.1
formidable Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Psaradakos passt de bal met de wreef. Krasniauskas rent richting de bal. Krasniauskas geeft de bal voor. Tunturivuori rent richting de bal. Tunturivuori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori speelt de bal door. Gacuś rent richting de bal. Əmirbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Inworp. Haberkost met de inworp. Jemioła rent richting de bal. Tunturivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Tunturivuori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zybertowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Haberkost heeft problemen om de bal te vangen. Haberkost speelt de bal door. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 1:0

13e minuut.
Grzyb is nu in balbezit. Grzyb passt de bal zonder na te denken. Əmirbəyov rent richting de bal. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori draait met de bal, schiet en ... Zybertowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Krasniauskas met een sublieme pass. Reczek heeft problemen om de bal te vangen. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Psaradakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gacuś de bal. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov schiet op doel. Piosik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zybertowicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Psaradakos kopt de bal weg. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov passt de bal zonder na te denken. Tunturivuori rent richting de bal. Tunturivuori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 2:0

24e minuut.
Haberkost met een snelle inworp. Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gacuś zijn tegenspeler op de grond. Gacuś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Daar is Krasniauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasniauskas passt de bal met de wreef. Grzyb met een sublieme pass. Haberkost bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberkost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haberkost geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzyb de bal. Rudowski is nu in balbezit. Əmirbəyov onderschept slim de pass. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grzyb passt de bal met de wreef. Tunturivuori is nu in balbezit. Tunturivuori passt de bal in één keer door. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rudowski passt de bal zonder na te denken. Fernández Marín rent richting de bal. Fernández Marín probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chodynicki geeft de bal voor. Daar is Husejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 3:0

40e minuut.
Daar is Grzyb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasniauskas is nu in balbezit. Krasniauskas passt de bal zonder na te denken. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fernández Marín geeft een lange en hoge pass. Dąbrowski is nu in balbezit. Tunturivuori is nu in balbezit. Tunturivuori draait met de bal, schiet en ... Dąbrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodynicki met de inworp. Haberkost speelt de bal door. Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krasniauskas kopt de bal weg. Daar is Əmirbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunturivuori rent richting de bal. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows 12%, Wola bielany 88%.
Shadows - Wola bielany 3:0

47e minuut.
Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Tunturivuori is nu in balbezit. Tunturivuori schiet op doel. Zybertowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 4:0

48e minuut.
Reczek passt de bal met de wreef. Psaradakos speelt de bal door. Haberkost speelt de bal door. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 5:0

56e minuut.
Godebski probeert de bal aan de voet te houden. Haberkost is nu in balbezit. Haberkost passt de bal zonder na te denken. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori haalt uit met een fantastische trap. Zybertowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Piosik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberkost met de inworp. Klungelig pakt Psaradakos de bal. Psaradakos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirbəyov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 6:0

65e minuut.
Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov rent richting de bal. Tunturivuori rent richting de bal. Tunturivuori draait met de bal, schiet en ... Zybertowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 7:0

66e minuut.
Póczik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Krasniauskas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tunturivuori de bal. Grzyb met een sublieme pass. Krasniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniauskas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Haberkost is nu in balbezit. Haberkost passt de bal met de wreef. Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov schiet op doel. Zybertowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 8:0

73e minuut.
Fernández Marín kopt de bal weg. Tunturivuori is nu in balbezit. Tunturivuori speelt de bal door. Daar is Haberkost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberkost schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Haberkost speelt de bal door. Tunturivuori rent richting de bal. Tunturivuori passt de bal zonder na te denken. Haberkost geeft de bal voor. Əmirbəyov maakt een snoekduik en kopt de bal. Zybertowicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Póczik probeert naar een medespeler te passen. Tunturivuori is nu in balbezit. Tunturivuori probeert naar een medespeler te passen. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 9:0

82e minuut.
Suchan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Psaradakos geeft de bal voor. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal met de wreef. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunturivuori rent richting de bal. Tunturivuori passt de bal met de wreef. Əmirbəyov is nu in balbezit. Əmirbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Əmirbəyov rent richting de bal. Əmirbəyov passt de bal zonder na te denken. Haberkost rent richting de bal. Haberkost geeft de bal voor. Əmirbəyov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Krasniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz met een sublieme pass. Póczik kopt de bal weg. Tunturivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunturivuori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows - Wola bielany 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows 25%, Wola bielany 75%.
Shadows - Wola bielany 10:0