Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA FC Seta Poziomka
liga Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
11% Spel op eigen helft 89%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 18.8
outstanding Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Veronelli geeft een lange en hoge pass. Alberdi rent richting de bal. Alberdi met een sublieme pass. Marczuk heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt García Llamas de bal. García Llamas probeert naar een medespeler te passen. Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rochnowski kopt de bal weg. Hromyka is nu in balbezit. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 1:0

10e minuut.
Bucurică rent richting de bal. Bucurică passt de bal in één keer door. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Stelmach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 2:0

12e minuut.
Stelmach speelt de bal door. Alberdi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wlazłowicz de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
García Llamas onderschept slim de pass. García Llamas geeft een lange en hoge pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 3:0

15e minuut.
Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko geeft een hoge lob. Veronelli kopt de bal weg. Marczuk heeft problemen om de bal te vangen. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 4:0

17e minuut.
Veronelli met een sublieme pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grom bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk schiet op doel. Stelmach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică passt de bal zonder na te denken. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. García Llamas onderschept slim de pass. García Llamas met een sublieme pass. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 5:0

23e minuut.
Klungelig pakt Zolowski de bal. Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk passt de bal zonder na te denken. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 6:0

25e minuut.
Rzeźniczek speelt de bal door. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 7:0

31e minuut.
Alberdi met de inworp. García Llamas met een sublieme pass. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Hromyka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bormann zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert García Llamas de bal onder controle te krijgen. Rochnowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rochnowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski geeft de bal voor. Łyczmański kopt de bal weg. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Veronelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bormann rent richting de bal. Bormann geeft een hoge lob. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wlazłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 8:0

36e minuut.
Rzeźniczek speelt de bal door. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz passt de bal met de wreef. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Paal! Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 9:0

40e minuut.
Hromyka kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică passt de bal in één keer door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Veronelli passt de bal in één keer door. García Llamas rent richting de bal. García Llamas passt de bal zonder na te denken. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 13%, FC Seta Poziomka 87%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 10:0

47e minuut.
García Llamas rent richting de bal. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică met een sublieme pass. Veronelli rent richting de bal. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Szamszon de bal. Leszko geeft de bal voor. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stelmach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 11:0

53e minuut.
Bucurică rent richting de bal. Bucurică passt de bal zonder na te denken. Daar is Marczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marczuk schiet op doel. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 12:0

55e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. García Llamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi geeft een hoge lob. Veronelli rent richting de bal. Veronelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grom met een harde bal richting middenveld. Bucurică kopt de bal weg. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bucurică met een sublieme pass. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veronelli rent richting de bal. Veronelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 13:0

63e minuut.
Wlazłowicz geeft de bal voor. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică speelt de bal door. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 14:0

64e minuut.
Bucurică probeert naar een medespeler te passen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronelli is nu in balbezit. Veronelli draait met de bal, schiet en ... Stelmach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
García Llamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi is nu in balbezit. Alberdi speelt de bal door. Marczuk rent richting de bal. Marczuk draait met de bal, schiet en ... Stelmach bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Skonieczka de bal. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea met een sublieme pass. Marczuk rent richting de bal. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Stelmach trapt de bal weg. García Llamas is nu in balbezit. García Llamas probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea schiet op doel. De bal raakt de paal. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 15:0

72e minuut.
Marczuk is nu in balbezit. Marczuk passt de bal zonder na te denken. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Stelmach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grom heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 16:0

78e minuut.
Bucurică is nu in balbezit. Bucurică speelt de bal door. Tărşolea is nu in balbezit. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 17:0

80e minuut.
García Llamas probeert naar een medespeler te passen. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk speelt de bal door. Veronelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alberdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Llamas is nu in balbezit. García Llamas speelt de bal door. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 18:0

81e minuut.
Rzeźniczek met een sublieme pass. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk onderschept slim de pass. Marczuk haalt uit met een fantastische trap. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 19:0

84e minuut.
Bucurică passt de bal met de wreef. García Llamas rent richting de bal. García Llamas passt de bal zonder na te denken. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea schiet op doel. Stelmach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grom de bal. Veronelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 20:0

85e minuut.
Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică met een sublieme pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rochnowski is nu in balbezit. Rochnowski geeft de bal voor. Bucurică kopt de bal weg. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 21:0

89e minuut.
Daar is Skonieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică passt de bal met de wreef. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA 8%, FC Seta Poziomka 92%.
INTERNATIONAL WÓLKA HYŻNEŃSKA - FC Seta Poziomka 22:0