Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland Dromader Junior
5-3-2 moja Tactiek 442
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 27.6
good Schieten weak
very good Passen weak
excellent Verdedigen weak


2e minuut.
Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski met een sublieme pass. Joyeux rent richting de bal. Joyeux draait met de bal, schiet en ... Szpejna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Owsianka de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz met een sublieme pass. Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Joyeux kopt de bal weg. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húsenica met een sublieme pass. Špírek is nu in balbezit. Špírek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Chorąży rent richting de bal. Chorąży met een sublieme pass. Grenier met een sublieme pass. Joyeux heeft problemen om de bal te vangen. Joyeux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Dromader Junior 1:0

11e minuut.
Joyeux raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mudko komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Húsenica rent richting de bal. Húsenica passt de bal zonder na te denken. Mudko probeert naar een medespeler te passen. Špírek rent richting de bal. Špírek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gladysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Dromader Junior 2:0

19e minuut.
Húsenica probeert naar een medespeler te passen. Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek is nu in balbezit. Špírek haalt uit met een fantastische trap. Szpejna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Dromader Junior 3:0

24e minuut.
Biasini met een sublieme pass. Grenier rent richting de bal. Grenier speelt de bal door. Mudko is nu in balbezit. Mudko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mudko onderschept slim de pass. Mudko passt de bal met de wreef. Húsenica met een sublieme pass. Špírek is nu in balbezit. Špírek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Szpejna trapt de bal weg. Húsenica kopt de bal weg. Klungelig pakt Biasini de bal. Biasini geeft een hoge lob. Szpejna bokst de bal weg. Mudko rent richting de bal. Mudko schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Húsenica speelt de bal door. Špírek rent richting de bal. Špírek passt de bal in één keer door. Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudko draait met de bal, schiet en ... Szpejna bokst de bal weg.

35e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft de bal voor. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft een hoge lob. Špírek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gladysz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Dromader Junior 4:0

37e minuut.
Grenier speelt de bal door. Mudko met een sublieme pass. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek verovert de bal door een tackle van achteren. Špírek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpejna met een harde bal richting middenveld. Grenier kopt de bal weg. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Wlatczyński passt de bal zonder na te denken. Špírek rent richting de bal. Špírek geeft een hoge lob. Mudko is nu in balbezit. Mudko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 13%, Dromader Junior 87%.
F.C. Zombieland - Dromader Junior 4:0

48e minuut.
Grenier passt de bal in één keer door. Daar is Mudko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenier met een sublieme pass. Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Húsenica is nu in balbezit. Húsenica passt de bal in één keer door. Daar is Mudko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Špírek is nu in balbezit. Špírek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Húsenica rent richting de bal. Húsenica passt de bal in één keer door. Daar is Kaźmierczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špírek rent richting de bal. Špírek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpejna trapt de bal weg van het doel. Biasini kopt de bal weg. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek draait met de bal, schiet en ... Szpejna bokst de bal weg. Gladysz kopt de bal weg. Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Adaś de bal. Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudko passt de bal in één keer door. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chorąży raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lalciu komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grenier zal de hoekschop nemen. Špírek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Dromader Junior 5:0

67e minuut.
Grenier met een sublieme pass. Húsenica speelt de bal door. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek onderschept slim de pass. Špírek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Namysł rent richting de bal. Namysł geeft de bal voor. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek schiet op doel. Szpejna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Adaś verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier onderschept slim de pass. Grenier geeft een lange en hoge pass. Špírek rent richting de bal. Špírek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Biasini onderschept slim de pass. Biasini speelt de bal door. Grenier speelt de bal door. Špírek is nu in balbezit. Špírek draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Biasini kan de bal niet met de borst controleren. Biasini met een sublieme pass. Mudko is nu in balbezit. Mudko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szpejna trapt de bal weg. Biasini kopt de bal weg. Kaźmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Špírek rent richting de bal. Špírek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mudko geeft de bal voor. Biasini rent richting de bal. Biasini passt de bal in één keer door. Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špírek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Húsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Húsenica probeert naar een medespeler te passen. Mudko rent richting de bal. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gladysz geeft de bal voor. Inworp. Grenier met een snelle inworp. Húsenica geeft een hoge lob. Špírek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 11%, Dromader Junior 89%.
F.C. Zombieland - Dromader Junior 5:0