Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miotlorze Fc Barcelona Elblag
new Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Stere met de inworp. Volosyanko heeft problemen om de bal te vangen. Volosyanko met een sublieme pass. Hinc rent richting de bal. Hinc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bakuła trapt de bal weg van het doel. Pazurkiewicz is nu in balbezit. Arriaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arriaga krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga passt de bal in één keer door. Wurf rent richting de bal. Wurf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch passt de bal zonder na te denken. Wurf rent richting de bal. Wurf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 1:0

10e minuut.
Wurf passt de bal met de wreef. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Radzewicz de bal. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Hinc met een sublieme pass. Wurf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Daar is Bakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkaić rent richting de bal. Hinc rent richting de bal. Hinc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Hinc speelt de bal door. Daar is Jarosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz geeft een lange en hoge pass. Jarosik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wurf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch is nu in balbezit. Wurf onderschept slim de pass. Wurf haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 2:0

39e minuut.
Volosyanko met een sublieme pass. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wurf de bal. Wurf haalt uit met een fantastische trap. Ciepły bokst de bal weg. Wurf is nu in balbezit. Paal! Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 3:0

41e minuut.
Hinc geeft een lange en hoge pass. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz passt de bal met de wreef. Wurf rent richting de bal. Wurf schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 4:0

42e minuut.
Kresa heeft problemen om de bal te vangen. Wurf verovert de bal door een tackle van achteren. Ostwald met een sublieme pass. Wurf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurf draait met de bal, schiet en ... Ciepły probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Volosyanko probeert naar een medespeler te passen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mrkaić de bal. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap. Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Stoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miotlorze 24%, Fc Barcelona Elblag 76%.
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 5:0

51e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Bakuła geeft een hoge lob. Stere probeert naar een medespeler te passen. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel. Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wurf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 6:0

56e minuut.
Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc onderschept slim de pass. Hinc passt de bal zonder na te denken. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 7:0

57e minuut.
Ślepecki met de inworp. Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stere passt de bal zonder na te denken. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel. Ciepły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Daar is Wurf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radzewicz. Radzewicz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mrkaić kopt de bal weg. Volosyanko speelt de bal door. Stere met een sublieme pass. Daar is Mrkaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 8:0

69e minuut.
Doeltrap. Ciepły trapt de bal weg van het doel. Hinc kopt de bal weg. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wurf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciepły trapt de bal weg. Volosyanko kopt de bal weg. Wurf rent richting de bal. Wurf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bakuła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volosyanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stere heeft problemen om de bal te vangen. Stere geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Koszaliński passt de bal in één keer door. Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Wurf is nu in balbezit. Wurf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 9:0

79e minuut.
Bakuła geeft een hoge lob. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal met de wreef. Daar is Wurf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wurf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ostwald speelt de bal door. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz geeft een hoge lob. Arriaga geeft de bal voor. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wurf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurf draait met de bal, schiet en ... Ciepły maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miotlorze 14%, Fc Barcelona Elblag 86%.
Miotlorze - Fc Barcelona Elblag 9:0