Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enuoki Keczuoki Piorun Gąskowo
enuok Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 14.7
good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot geeft een hoge lob. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 1:0

11e minuut.
Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Podliński is nu in balbezit. Podliński met een sublieme pass. Mrkšić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krůta geeft een lange en hoge pass. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrkšić. Mrkšić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Doeltrap. Przerwa met een harde bal richting middenveld. Wcisło kopt de bal weg. Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Przerwa trapt de bal weg van het doel. Rabczewski kopt de bal weg. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Fiut de bal. Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kondrot met een sublieme pass. Klungelig pakt Mrkšić de bal. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Przerwa met een harde bal richting middenveld. Kondrot speelt de bal door. Mrkšić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap. Przerwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podliński verovert de bal door een tackle van achteren. Podliński passt de bal zonder na te denken. Daar is Mrkšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kałkus probeert naar een medespeler te passen. Kondrot speelt de bal door. Rabczewski probeert naar een medespeler te passen. Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić rent richting de bal. Wcisło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrkšić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrkšić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Klungelig pakt Kałkus de bal. Mrkšić rent richting de bal. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Podliński speelt de bal door. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mrkšić de bal. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap. Przerwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Podliński met de inworp. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 2:0

41e minuut.
Daar is Paradys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkšić is nu in balbezit. Kałkus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kałkus krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Walicki is nu in balbezit. Walicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Podliński met een snelle inworp. Kondrot met een sublieme pass. Przerwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 19%, Piorun Gąskowo 81%.
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 3:0

47e minuut.
Cira onderschept slim de pass. Krůta verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta probeert naar een medespeler te passen. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Przerwa met een harde bal richting middenveld. Rabczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Walicki de bal. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal met de wreef. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 4:0

62e minuut.
Rabczewski met de inworp. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Daar is Mrkšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 5:0

68e minuut.
Fułat onderschept slim de pass. Fułat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podliński met de inworp. Kondrot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kondrot probeert de bal met de borst te controleren. Kondrot geeft de bal voor. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić schiet op doel. Walicki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło geeft een hoge lob. Służalec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mrkšić de bal. Mrkšić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fielek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 6:0

89e minuut.
Rabczewski met een snelle inworp. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 7:0

90e minuut.
Kondrot passt de bal zonder na te denken. Rabczewski met een sublieme pass. Kondrot kan de bal niet met de borst controleren. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Mrkšić maakt een snoekduik en kopt de bal. Przerwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 24%, Piorun Gąskowo 76%.
Enuoki Keczuoki - Piorun Gąskowo 7:0