Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gladiatorss Vitesse Arnhem II
ultra Tactiek barażowa
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Spaczyński met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal zonder na te denken. Bojko is nu in balbezit. Bojko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 1:0

10e minuut.
Kornai passt de bal zonder na te denken. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski passt de bal met de wreef. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pölkkynen verovert de bal door een tackle van achteren. Pölkkynen geeft de bal voor. Aurigi controleert de bal met de borst. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai draait met de bal, schiet en ... Garcés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kornai rent richting de bal. Kornai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 2:0

15e minuut.
Kornai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bojko de bal. Bojko passt de bal zonder na te denken. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai passt de bal met de wreef. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko schiet op doel. Barański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski passt de bal met de wreef. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 3:0

21e minuut.
Bojko geeft een hoge lob. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai is nu in balbezit. Kornai schiet op doel. Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 4:0

23e minuut.
Spaczyński probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński met een sublieme pass. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Spaczyński passt de bal met de wreef. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole probeert naar een medespeler te passen. Bojko rent richting de bal. Bojko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ciamajda probeert naar een medespeler te passen. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes begaat een overtreding. Marciniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Goździkowy met een snel genomen vrije trap. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spaczyński de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Spaczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Cole de bal. Cole met een sublieme pass. Bojko rent richting de bal. Bojko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński geeft een lange en hoge pass. Aurigi heeft problemen om de bal te vangen. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 33%, Vitesse Arnhem II 67%.
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 4:0

52e minuut.
Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grocholski de bal. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 5:0

62e minuut.
Barański is nu in balbezit. Kornai onderschept slim de pass. Bojko rent richting de bal. Bojko schiet op doel. Garcés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 6:0

78e minuut.
Miłkowski kopt de bal weg. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai passt de bal met de wreef. Cole geeft een hoge lob. Bojko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cole neemt de hoekschop. Kornai is nu in balbezit. Kornai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Spaczyński geeft de bal voor. Krumlovský kopt de bal weg. Inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spaczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Miłkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Alijević de bal. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 28%, Vitesse Arnhem II 72%.
Fc Gladiatorss - Vitesse Arnhem II 7:0