Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abstynenci;) FC araski
nowa Tactiek rucha2
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 23.4
solid Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen weak


5e minuut.
Gualdi speelt de bal door. Kot is nu in balbezit. Dýčka verovert de bal door een tackle van achteren. Dýčka haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 1:0

8e minuut.
Berenshtein is nu in balbezit. Berenshtein passt de bal in één keer door. Chandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandía schiet op doel. Kazimierowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 2:0

11e minuut.
Książek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Kazimierowicz trapt de bal weg van het doel. Gualdi kopt de bal weg. Chandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandía draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandía passt de bal zonder na te denken. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz schiet op doel. Kazimierowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 3:0

22e minuut.
Niźnik rent richting de bal. Niźnik passt de bal in één keer door. Skov rent richting de bal. Dýčka is nu in balbezit. Dýčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 4:0

23e minuut.
Gualdi is nu in balbezit. Gualdi probeert naar een medespeler te passen. Dýčka is nu in balbezit. Dýčka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skov heeft problemen om de bal te vangen. Skov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 5:0

34e minuut.
Mourselas geeft een hoge lob. Dýčka is nu in balbezit. Dýčka geeft de bal voor. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Maćkiewicz speelt de bal door. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel speelt de bal door. Dýčka is nu in balbezit. Dýčka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chandía is nu in balbezit. Chandía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 6:0

38e minuut.
Chandía probeert naar een medespeler te passen. Mourselas is nu in balbezit. Mourselas speelt de bal door. Dýčka rent richting de bal. Dýčka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Geerts rent richting de bal. Skov verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdi speelt de bal door. Dýčka rent richting de bal. Dýčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Skov verovert de bal door een tackle van achteren. Skov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chandía de bal. Dýčka rent richting de bal. Dýčka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 7:0

44e minuut.
Dýčka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Skov de bal. Manuszak is nu in balbezit. Skov is nu in balbezit. Skov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 8:0

45e minuut.
Raybaud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abstynenci;) 30%, FC araski 70%.
abstynenci;) - FC araski 8:0

46e minuut.
Hermaniuk passt de bal met de wreef. Kot is nu in balbezit. Chandía is nu in balbezit. Dýčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dýčka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kazimierowicz trapt de bal weg. Maćkiewicz kopt de bal weg. Dýčka is nu in balbezit. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skov haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Niźnik speelt de bal door. Chandía is nu in balbezit. Chandía speelt de bal door. Dýčka is nu in balbezit. Dýčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 9:0

51e minuut.
Daar is Maćkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maćkiewicz passt de bal zonder na te denken. Chandía is nu in balbezit. Chandía draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 10:0

54e minuut.
Kazimierowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berenshtein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berenshtein passt de bal met de wreef. Chandía is nu in balbezit. Chandía draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosovel met een snelle inworp. Skov is nu in balbezit. Skov schiet op doel. Kazimierowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 11:0

58e minuut.
Dýčka is nu in balbezit. Kot verovert de bal door een tackle van achteren. Chandía onderschept slim de pass. Chandía schiet op doel. Kazimierowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 12:0

60e minuut.
Kazimierowicz probeert naar een medespeler te passen. Maćkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chandía is nu in balbezit. Chandía schiet op doel. Kazimierowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 13:0

62e minuut.
Mourselas rent richting de bal. Mourselas probeert naar een medespeler te passen. Rosendo geeft een hoge lob. Chandía rent richting de bal. Chandía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kazimierowicz met een harde bal richting middenveld. Gualdi kopt de bal weg. Skov speelt de bal door. Kosovel rent richting de bal. Kosovel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hermaniuk kopt de bal weg. Kosovel controleert de bal met de borst. Langosz maakt een afschuwelijke overtreding. Langosz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Maćkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ubysz speelt de bal door. Gualdi speelt de bal door. Berenshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenshtein geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kosovel probeert naar een medespeler te passen. Dýčka rent richting de bal. Dýčka passt de bal in één keer door. Chandía rent richting de bal. Chandía haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kot de bal. Dýčka rent richting de bal. Dýčka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Maćkiewicz speelt de bal door. Chandía is nu in balbezit. Chandía passt de bal zonder na te denken. Dýčka is nu in balbezit. Dýčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 14:0

77e minuut.
Gualdi probeert naar een medespeler te passen. Mourselas is nu in balbezit. Mourselas passt de bal met de wreef. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz met een sublieme pass. Chandía rent richting de bal. Chandía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Skov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosovel is nu in balbezit. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skov haalt uit met een fantastische trap. Kot probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maćkiewicz zal de hoekschop nemen. Chandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandía haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 15:0

85e minuut.
Gualdi rent richting de bal. Gualdi speelt de bal door. Skov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skov haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abstynenci;) - FC araski 16:0

86e minuut.
Skov passt de bal met de wreef. Dýčka is nu in balbezit. Kot is nu in balbezit. Dýčka verovert de bal door een tackle van achteren. Dýčka draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abstynenci;) 22%, FC araski 78%.
abstynenci;) - FC araski 16:0