Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szreniawa Słomniki lech madrid
NEXT Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
17% Spel op eigen helft 83%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Nogalski met een sublieme pass. Pino speelt de bal door. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich schiet op doel. Celmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 1:0

4e minuut.
Leschuk passt de bal zonder na te denken. Gurdulich is nu in balbezit. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ... Celmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 2:0

12e minuut.
Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leschuk met de inworp. Pino geeft een hoge lob. Paal! Gurdulich rent richting de bal. Gurdulich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 3:0

14e minuut.
Pino met een sublieme pass. Leschuk is nu in balbezit. Leschuk met een sublieme pass. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gurdulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurdulich passt de bal zonder na te denken. Farelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Farelli draait met de bal, schiet en ... Celmer bokst de bal weg.

20e minuut.
Leschuk rent richting de bal. Leschuk passt de bal zonder na te denken. Pino is nu in balbezit. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 4:0

27e minuut.
Şoimaru kopt de bal weg. Materzok heeft problemen om de bal te vangen. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ... Celmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 5:0

29e minuut.
Leschuk is nu in balbezit. Leschuk speelt de bal door. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 6:0

30e minuut.
Špadina geeft een lange en hoge pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Materzok de bal onder controle te krijgen. Paal! Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Špadina met een snelle inworp. Farelli is nu in balbezit. Farelli speelt de bal door. Pino is nu in balbezit. Pino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Osial kopt de bal weg. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak geeft een lange en hoge pass. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Şoimaru kopt de bal weg. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino met een sublieme pass. Klungelig pakt Gurdulich de bal. Gurdulich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szreniawa Słomniki 24%, lech madrid 76%.
Szreniawa Słomniki - lech madrid 7:0

47e minuut.
Nogalski probeert naar een medespeler te passen. Pino speelt de bal door. Gurdulich is nu in balbezit. Špadina rent richting de bal. Špadina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Materzok geeft de bal voor. Darnowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Şoimaru neemt vlug de vrije trap. Gurdulich is nu in balbezit. Gurdulich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Špadina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špadina draait met de bal, schiet en ... Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich draait met de bal, schiet en ... Celmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 8:0

55e minuut.
Osial geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šolak met de inworp. Špadina geeft de bal voor. Gurdulich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Deja de bal. Gurdulich onderschept slim de pass. Gurdulich draait met de bal, schiet en ... Celmer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Leschuk de bal. Leschuk met een sublieme pass. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel. Materzok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leschuk zal de hoekschop nemen. Gurdulich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Şoimaru met een snelle inworp. Leschuk geeft een lange en hoge pass. Farelli rent richting de bal. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Leschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Pino passt de bal in één keer door. Gurdulich is nu in balbezit. Gurdulich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 9:0

61e minuut.
Leschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leschuk passt de bal met de wreef. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino geeft een hoge lob. Gurdulich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 10:0

65e minuut.
Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino passt de bal zonder na te denken. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich haalt uit met een fantastische trap. Celmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 11:0

69e minuut.
Klungelig pakt Gurdulich de bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich onderschept slim de pass. Pino rent richting de bal. Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Pino met een sublieme pass. Gurdulich is nu in balbezit. Gurdulich schiet op doel. Celmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 12:0

71e minuut.
Osial probeert naar een medespeler te passen. Deja heeft problemen om de bal te vangen. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Pino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Farelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gurdulich is nu in balbezit. Gurdulich passt de bal in één keer door. Špadina is nu in balbezit. Špadina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pino is nu in balbezit. Pino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 13:0

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dejko trapt de bal weg. Leschuk kopt de bal weg. Gurdulich heeft problemen om de bal te vangen. Gurdulich haalt uit met een fantastische trap. Celmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pino is nu in balbezit. Pino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szreniawa Słomniki - lech madrid 14:0

80e minuut.
Wadoń heeft problemen om de bal te vangen. Farelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Farelli passt de bal met de wreef. Gurdulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdulich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Špadina passt de bal met de wreef. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino passt de bal in één keer door. Gurdulich rent richting de bal. Gurdulich haalt uit met een fantastische trap. Celmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szreniawa Słomniki 11%, lech madrid 89%.
Szreniawa Słomniki - lech madrid 14:0