Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Gdynia FC PIASECZNO
AZ Gdynia Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 22.7
solid Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Topolewski is nu in balbezit. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 1:0

9e minuut.
Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Forêt onderschept slim de pass. Forêt geeft een lange en hoge pass. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski speelt de bal door. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević onderschept slim de pass. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nejman kopt de bal weg. Klungelig pakt Drągowski de bal. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szotyori probeert naar een medespeler te passen. Iosifelis is nu in balbezit. Iosifelis met een sublieme pass. Kapsa rent richting de bal. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zečević draait met de bal, schiet en ... Buszta probeert naar een medespeler te passen. Kapsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Zečević de bal. Zečević schiet op doel. Buszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Trzmielewski geeft een hoge lob. Forêt is nu in balbezit. Forêt passt de bal in één keer door. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Drągowski speelt de bal door. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski passt de bal met de wreef. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zečević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kapsa de bal. Kulek rent richting de bal. Zečević is nu in balbezit. Zečević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Iosifelis is nu in balbezit. Iosifelis speelt de bal door. Gołębiewski rent richting de bal. Zečević is nu in balbezit. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 2:0

31e minuut.
Drągowski passt de bal in één keer door. Iosifelis rent richting de bal. Iosifelis passt de bal met de wreef. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 3:0

36e minuut.
Szotyori onderschept slim de pass. Szotyori passt de bal met de wreef. Zečević is nu in balbezit. Zečević draait met de bal, schiet en ... Buszta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 4:0

37e minuut.
Daar is Szotyori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotyori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szotyori moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szotyori schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Owczarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marciszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viheri rent richting de bal. Viheri geeft een hoge lob. Zečević rent richting de bal. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Buszta met een harde bal richting middenveld. Iosifelis geeft een hoge lob. Zečević rent richting de bal. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski passt de bal met de wreef. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Iosifelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifelis geeft een hoge lob. Daar is Marciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iosifelis zal de hoekschop nemen. Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Buszta bokst de bal weg.

45e minuut.
Zečević is nu in balbezit. Kapsa rent richting de bal. Zečević rent richting de bal. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Kurtyka verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gołębiewski neemt de hoekschop. Zečević springt en kopt de bal. Kurtyka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołębiewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buszta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Gdynia 21%, FC PIASECZNO 79%.
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 4:0

46e minuut.
Jaromin geeft de bal voor. Trzmielewski kopt de bal weg. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Iosifelis met de inworp. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa passt de bal met de wreef. Zečević is nu in balbezit. Zečević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Buszta met een sublieme pass. Kapsa controleert de bal met de borst. Kapsa speelt de bal door. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 5:0

53e minuut.
Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa met een sublieme pass. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 6:0

55e minuut.
Topolewski rent richting de bal. Iosifelis verovert de bal door een tackle van achteren. Iosifelis probeert naar een medespeler te passen. Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Zečević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kapsa met een sublieme pass. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Kulek heeft problemen om de bal te vangen. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kurtyka geeft de bal voor. Inworp. Gołębiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 7:0

62e minuut.
Gołębiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Buszta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 8:0

66e minuut.
Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa met een sublieme pass. Zečević rent richting de bal. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 9:0

69e minuut.
Zečević is nu in balbezit. Kurtyka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zečević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zečević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 10:0

70e minuut.
Marciszewski met een sublieme pass. Trzmielewski rent richting de bal. Iosifelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iosifelis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Drągowski de bal. Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zečević de bal. Zečević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski passt de bal in één keer door. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 11:0

76e minuut.
Iosifelis geeft een lange en hoge pass. Kurtyka kan de bal niet met de borst controleren. Zečević is nu in balbezit. Zečević schiet op doel. Buszta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 12:0

78e minuut.
Topolewski is nu in balbezit. Topolewski geeft een lange en hoge pass. Ebert is nu in balbezit. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski schiet op doel. Buszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gołębiewski met een sublieme pass. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Gdynia 21%, FC PIASECZNO 79%.
AZ Gdynia - FC PIASECZNO 12:0